Mit csináljak anyámmal? Hogy lehetne rá hatni? Fontos!
Figyelt kérdés
Anyám elviselhetetlen... Nap mint nap morog, már ha felkel nem lehet egész nap hozzá szólni, baromságokat vág a fejemhez. Ha segítek az a baj, ha nem akkor az, neki soha semmi nem jó. Állandóan azt hajtogatja minek kellett neki gyerek, este ettem és ott hagytam a konyhába a kést. (Most lehet jönni miért nem vagyok képes elmosni, de szerintem nem csak én vagyok néha úgy hogy majd reggel), erre reggelre behozta a szobámba. Én kivittem, és állandóan vissza hozta, nem tehetem be a mosogatóba, mert ő azt nem mossa el, csak a sajátját. Szoktam neki segíteni, még csak azt se mondhatja hogy nem. Mindenkinek beszól, kötekszik, a postással is mindig morog, ha itt van valaki állandóan kiabál.
Már próbáltam vele beszélni, nem hat rá.
17L
2013. aug. 12. 10:42
1/3 anonim válasza:
17 éves vagy, el végzed a sulit és az egyetlen amit tehetsz hogy elköltözöl otthonról!
2/3 anonim válasza:
mondd meg neki hogy igy egy idegbeteg felnőttlesz belőled! ez kell neki??? olyan legyél mint ő? mit fogsz majd a te gyerekeddel csinálni ha ilyen az anyukád? ne érts félre nem téged bántalak csak ezt el kellene mondani neki
3/3 anonim válasza:
Anyukádnak valami baja van, a stressztől akadhatnak így ki az emberek, mert folyton idegesek, és akkor semmi se jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!