Szerintetek az anyám tiszta fejben? Ez normális? SOS!
Összejöttem 3 hete a barátommal.Előtt is ugye találkoztam pasikkal...Egyszer meglátott egy másik csávóval itt lent a ház előtt,közben ugye a mostani barátommal is találkoztam de egyikkel sem volt még semmi..
Sokat vagyunk a barátommal együtt..Sokat alszom ott,sokat vagyunk együtt..Nagyon szeretem.
Erre anyu ma reggel egy ilyen levelet! irt :D
Már hazudnom kell neki hova megyek különben nem enged el a barátomhoz sem..
"Te egy hazug büdös kurrva lettél.Sajnálom a barátod az itteni életedből nem tud semmit.De a szülei is kurrvának tartanak.Ne szólj hozzám.Engem többet nem csapsz be.Érdeklődési köröd: A férifiak.Ezért cuppannak rád,könnyű préda vagy: Engem nem szégyenitesz.Lemegyek beszélek apáddal.Följársz a fiúk lakásába miközben a barátodhoz is mész.Most újabb férfi van Pesten is..Eltépheted a papirt."
Ez hülye..
Nem normális esküszöm..
Nem csinálok semmit..te jó ég...
Ez a majom beleolvas a facebookomba meg az sms-eimbe és mindent félreért mert az anyja tömi a fejét.
Most mit csináljak?
Az egész úgy hülyeség ahogy van.Semmi nem igaz belőle
Ez most mi??
17/L
Gondolom olyan jól fizető diákmunkád van, amivel akár már holnap költözhetnél, csak hát ugye nem vagy 18.. :)
Meghallgatnám anyukád verzióját is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!