Van adóssága a családodnak? Ha igen, mekkora, milyen bevétel mellett?
Nincs
Régen a bevételünk havi 1 millió volt, amíg apukám külföldön dolgozott. Amióta hazajött majdnem a fele, pedig ugyanabban a munkakörben dolgozik.
anyumnak A-hitele van 150 ezer ft. Bevétele havi 150 ezer.
nekünk a férjemmel, személyi kölcsön (900 ezer) a-hitel (350 ezer) és egy hitelkártya (150ezer) Bevétel havi 110 ezer. Ebből a hitelek fizetése havi 44ezer.
"Van 700 Ft. Vettem 20 db tojást, még nem fizettem ki. Holnap átviszem a pénzt."
Most ezen mit lehet pontozni? Bruhaha De nyomjátok csak a minuszba. Ezen most mi a hasznos, vagy nem hasznos? Nem értem. Esetleg egy magyarázat?
azért az komoly, h valaki a 100 ezres fizujára hiteleket vesz fel...
nekem van 5000 ft havi részlet a telefonomra. 110 körül mozog a bevételem. kamatmentes a hitel, még 2 évig fizetem.
Van, 15000€, havi 228€ reszlet, most akarok sporolni rendesen iden es jovore, hogy jovo ev vegere visszatorlesszem mindet, mert utana szeretnek nezni valami lakashitelt (a lakber sok).
Bevetel havi 2250€ fizetes, plusz 182€ csaladipotlek.
A családomnak nincs.
Anyósoméknak van, autó és ház, illetve személyi kölcsönök. Az össz bevételük úgy 360 ezer, aminek egy harmada nagyjából törlesztő részlet.
A páromnak diákhitele van, én még tanulok, úgyhogy csak az ő össz bevételéről beszélhetünk, ami nettó 100 ezer és albérletezünk, úgyhogy szűkösen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!