Valaki tud mondani erre valamit?
Negy eve elek kulfoldon.Azt hittem ha eljovok otthonrol majd jobb lesz.Noveremnek kisfia lett es kihivtak,hogy vigyazzak a kicsire.Heti penzt igertek itt igy megy a fizo.Kozben anyamat elkuldtek fizetetlen szabira es en lemondtam a penzemrol mondvan kuldjek anyunak.Eleinte adtak nekem is de aztan az lett,hogy anyam visszament dolgozni nekem meg mar nem adtak csak nagyritkan.Ha nem lett volna mindez eleg elkeztek kihasznallni,hogy nem akarok hazamenni a nyomorba es csak estenkent lehetek szabad meg ha noverem szabadnapos.Egyszeruen mindenben elojogot formalnak maguknak es egyszer meg borondostul el is zavartak mert beszoltam noveremnek.Azota sikerul reszmunkaidos munkat talalni(este termeszetesen)es nemhogy nincs a beigert fizo de meg vesznek is el belole.Pedig itt a cserediakok akik a legolcsobb munkaerok is 100eut kapnak hetente ami csak az ovek.Most viszont elveszettem a munkamat!!Haragszanak ram!!Szerintetek ez igy csalad??Nem engedik,hogy teljes munkaidos allasom legyen,de azt mar megmondtak ha valamelyikuk elveszti a munkalyat en mehetek innen csomagostul mert nem lesz ram szukseg.Most mitevo legyek???
noverem szabadnapos.
Munkályát????????????????
4 év alatt ha már úgyis otthon voltál a gyerekkel megtanulhattad volna a nyelvet annyira hogy tudj főállást keresni magadnak.
Olyan nincs hogy nem engednek. De ha ez nem megy akkor még mindig jobb, ha összepakolsz és hazamész. Otthon is jobb mint ilyen helyzetben amiben most vagy.
jól érzed magad kinn? beszéled a nyelvet? Vagy menj haza vagy költözz el és dolgozz kinn. De ennek semmi értelme. hihetetlen h vki a saját testvérét ilyen módon kihasználja és lelki terrorban tartja meg zsarolja. Van egy kis félre tett pénzed?
Én a helyedben nagyon gyorsan lépnék, mert ennél lassan minden jobb. Megpróbálhatnál aupairkedni a közelben, addig is kilépsz ebből és ha mégsem tetszik pár hónap alatt tudsz annyit félre tenni h bérelj egy kis lakást és keress munkát. Ez a legjobb megoldás addig van tető a fejed felett és étel
mond és te miért is hagyod magad?? Tudod csak azt lehet ennyire palira venni aki hagyja is magát.
Menj és keres valami melót, majd bérelj gyorsan egy szobát és menekülj. Én is kint élek Angliában, így tudom szobát bérelni szinte rögtön tudsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!