Mit lehet erre mondani?
Barátomon (24) nem tudok kiigazodni.Távkapcsolat féleségben vagyunk lassan 3 éve, és sokszor nagyon nehezen viselem.Ilyenkor annyit mond, hogy "ha nem tetszik abbahagyhatjuk", "nem tudok semmit garantálni", "majd lesz valahogy" máskor meg én vagyok neki az egyetlen, a legfontosabb, de közös terveink nincsenek.Legutóbb mikor azt mondtam neki, hogy "majd lesz valahogy, azt csinálsz amit akarsz, én ezen már nem problémázok", lehangolódott és aggódni kezdett.Most akkor hogy áll a helyzet?
22l
A leírtak alapján nekem az jön le, hogy túlságosan egyszerűvé teszed neki a helyzetet, kb nem kell semmit csinálnia a kapcsolatért. Ő semmi felelősséget nem vállal, baromi kényelmes hogy ott vagy neki.
Amikor egy kicsit is "elégedetlenkedsz" akkor megijed hogy elillan a sültgalamb.
Szerintem állj a sarkadra , döntsd el, hogy ez neked elég-e.
Annyit azért még megjegyeznék, ha a párodnak fontos lenne a kapcsolat ilyeneket nem engedne meg magának. Szerintem.
Ha mar most nem tudsz kiigazodni, s 3 eves kapcsolat, akkor megis mire szamitasz a kovetkezo 5, esetleg 10 evben?
Mire varsz?
Hmmm...
"nem tudok semmit garantálni"
Szerintem ezen kellene elgondolkoznod.
Meg azon, hogy Te "mit garantálsz neki"
Hűséges vagy hozzá?
De becsület szavadra!
Garantálod, hogy hűséges vagy?
Ha igen, akkor ez nem semmi!
Mert Ő azt mondja:"nem tudok semmit garantálni"
NE gyanakodj, és főleg ne gyanúsítgasd, de talán érdemes lenne utánajárnod...
(Monogám - Realista)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!