Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális vagyok?

Szerintetek normális vagyok?

Figyelt kérdés

Sajnos abba a rossz helyzetbe keveredtem, hogy pár év kapcsolat után ahol van egy közös gyermek is..beleszerettem a sógoromba...ami kölcsönös...elcsattant pár csók, tovább "még"nem jutottunk...minden porcikám beleremeg ha Rá gondolok...

Hogyan juthatunk ilyen megalázó helyzetbe? Sajnos nekem beteg babám van aki megsérült szülésnél..nagyon padlón voltam...lehet ez végett? Párom sokat dolgozik, lehet csak az Ő törödését hiányolom? Adjatok tanácsot légyszi mit tegyek? Család centrikus vagyok, de most totál elcsábultam :( soha nem voltam még ilyen helyzetbe...kérlek ne fikázzatok, bár megérdemlem...ésszerű tanácsokat várok...

2009. okt. 27. 08:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Dehogy is fikázlak... az vesse rád az első követ... Node. Szerintem itt inkább az lehet a baj, hogy a férjed keveset törődik veled, neked meg kell a melegség, a szerelem, az érzés, hogy fontos vagy valakinek. Ráadásul beteg a babád, még inkább érzékenyebb vagy, szükséged van arra, hogy valaki simogassa a lelkedet. A férjed nem teszi, tehát ha a sógorod kedvesebben mosolyog rád, vagy megsimogat Te már azt szeretet-morzsának veszed és indulnál tovább gyűjtögetni! először beszélj a férjeddel, DE ne mondd el neki, mit érzel a sógora iránt, mert valószínű az fals érzelem, a férjedet meg félrevezeted vele. Mondd el, hogy sokkal de sokkal több szeretetre vágysz , és nagyon szereted őt, ezekre a dolgokra SZÜKSÉGED van! Ha szeret a férjed, megérti. Itt dől el minden...

2009. okt. 27. 09:00
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Bárki kerülhet olyan helyzetbe, hogy megremegtetik a szívét. De egyszer már döntöttél valami miatt a férjed mellett. Azt gondolom, a "jóban-rosszban"-ba ez a próba is beletartozik. A férjeddel próbáld helyrehozni a kapcsolatot, ill. magaddal feldolgozni a lelki problémáidat. Ez a nehezebb út, de jobban megéri. És gondolkodj el egy olyan emberről (sógorod), aki a testvére feleségére hajt.
2009. okt. 27. 09:06
 3/18 anonim ***** válasza:
megkérdezhetem (bár nem a témához tartozik, és nem kapom fel a vizet, ha nem válaszolsz...)hogy mi a babád baja?
2009. okt. 27. 09:11
 4/18 A kérdező kommentje:

agyvérzést kapott szülés közben...idő nem lett volna a császárra sajnos...totál hypotón az izomzata..ritka betegsége lett ami azt jelenti dystóniás...furcsán csavarodva nyúl a jétékokért...még nem kúszik nem mászik 16hónapos...hiába a sok fejlesztés...bár most járunk mágneses kezelésre ami sokat javított a mozgásán most megyünk majd 2.alkalommal...nagyon hosszú folyamat míg kiderül a csöppömnek milyen élete lehet és mennyire tud majd megbirkózni az akaratlan céltalan mozgásaival...

Nehéz elfogadni miért kaptuk ezt az égből, bár egy ajándék és kincs senkivel nem cserélnék..imádom ha rám mosolyog és magyaráz :)

2009. okt. 27. 09:16
 5/18 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat beszélgetünk a párommal ezekről...de még sem változtat elhiszem h,neki is nehéz...nekem is...de szükségem van rá és nem csak az anyagi dolgokra...akár csak a gyerekének...nagyon keveset foglalkozik vele mondván mit tud vele csinálni...és persze nem bírom szó nélkül hagyni mindezt...körülöttünk boldog kis családok vannak...apuci megy mhova a gyerekkel...ő meg semmi...mindenhova én viszem...most váltott munkahelyet ahol napi 12órába dolgozik így értem h.fáradt de mikor nem itt volt akkor sem csinálta másképp...sógim meg sokat foglalkozik kisfiammal lehet ez imponál???
2009. okt. 27. 09:22
 6/18 anonim ***** válasza:
86%
elhiszem :) tudod, olvastam valahol hogy az Isten nem mindenkinek ad beteg babát. Olyanoknak ad, akik meg tudnak birkózni a feladattal, akiknek a lelke elég erős ahhoz, hogy meg tudják érteni ezeket a csöppségeket, és nagyon tudják őket szeretni. Holmi, egyszerű, mezei anyukáknak nem, csak az erős, nagyon sok szeretettel rendelkező anyuknak ad ilyet. Tudom, nem lehetett vele könnyű sem most, sem később, de minden tiszteletem a tied, hogy ezt véghezviszed. A picid lassabban fog mindent csinálni és lehet nem lesz olyan "okos", de EMBER.Le a kalappal előtted!!!!
2009. okt. 27. 09:23
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
igen, a férfiak már csak ilyenek. a legtöbb...egészséges, okos babát akarnak. Pedig egy egészséges babából is lehet rabló, gyilkos stb. Még jobban kellene őt szeretnie, és büszkének lenni rá, hogy így is vállaltátok... A sógorod meg valószínű egyedülálló, szereti a gyerekeket és ugye nem az öve... Lehet hogy ő csak játszik az érzelmeiddel, egyszer megkap, aztán le is lép.Egy ilyen gyermek sok szeretetet, törődést igényel...
2009. okt. 27. 09:27
 8/18 A kérdező kommentje:
Megkönnyeztem amit írtál...van benne igazság...orvosira kezdtem el járni bár még van vissza 2évem amit nem tudom befejezhetek e...és akár milyen hihetetlen, de az ideggyógyászat érdekel..vagyis komplett neurológia és természetesen gyerkőcökkel való foglalkozás...hihetetlen milyen érzés azt látni ahogy egy pici küzd a jobb világért...tudom h.véletlenek nincsenek, és mindennek megvannak az okai...nem könnyű...de nincs lehetetlen:)
2009. okt. 27. 09:30
 9/18 A kérdező kommentje:
Lehetséges h.Ő olyan...nem tudhatom...de az biztos nem fogom a gyermekem elöl elvenni az időt...és minden mást sem..inkább lemondok mindenről..így a helyes...
2009. okt. 27. 09:32
 10/18 anonim ***** válasza:
90%
Jajj de jó olvasni, hogy ilyen komoly és jó anya vagy!! De tényleg!! Szülés előtt is tiszteltem a beteg babákat váró anyukat,vagy azokat , akik akkor is felnevelték ha valami baj adódott szülés közben... de azóta főleg, hogy szülésnél majdnem bent maradt a babám a szülőcsatornában és perceken múlott, hogy kihúzzák... a köldökzsinór 2szer is rátekeredett a nyakára ugyanis...nem lett semmi baja, 8/9es apgart kapott, de nagyon rossz volt:( Kívánom, hogy a férjed szeressen még jobban és befejezd az orvosit, mert Te tényleg látod ezeket az apró csodákat testközelből is!!
2009. okt. 27. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!