Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor menjek vagy ne menjek?

Most akkor menjek vagy ne menjek?

Figyelt kérdés
1 hónapja költöztünk össze az élettársammal, fél év ismerettség után. Neki van egy kis lakása , a szülei vették neki. Elég furcsa természetű a párom, olyan "beszólogatós", de én megszoktam és általában a munkahelyén ilyen, ahol "nagyarcúnak" kell lennie. Tegnap kicsit idegesebb volt valami miatt. Én vasaltam épp, és kértem hozza be a szárítóról nekem még ezt meg amazt. Erre rámförmedt, hogy én mit ugráltatom? mondom neki, bocsi, csak 1 órája vasalok és jólesne... Erre ő: ő nem csicska, ne ugráltassam, és ha nem tetszik valami, el lehet húzni!- de ezt már szinte kiabálva. Én meg fogtam azonmód a táskám , pár ruhát belevágtam, és sírva hazajöttem. Persze 2 óra múlva már jött a teló, hogy így meg úgy megbánta, és nem gondolta ezt persze komolyan, menjek vissza, nagyon szeret, kiengesztel..stb. Én szeretem őt, legszívesebben ebben a percben ugornék be az autóba...de valami visszatart...félek egy picit...vagy nem kellene?
2009. okt. 27. 08:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%
Egyszer egy veszekedés alkalmával engem is elküldött a párom (azt mondta takarodjak a p*csába). Mi bérelt lakásban éltünk együtt, amit ő fizetett, én meg vezettem a háztartást. Miután lehiggadtunk, leültem vele beszélni és megkérdeztem, hogy otthon érezhetem -e magam ebben a lakásban ugyanúgy mint ő, vagy sem? Mert ha még egyszer elküld engem, akkor fogom a cuccom, és nem jövök vissza soha többet. Bárki lakásában lakunk is, nem gondolom, hogy az feljogosítja az illetőt, hogy ezzel visszaéljen egy vitás helyzetben. Szóval ezt szerintem tisztázd le vele, ha kibékültök.
2009. okt. 27. 09:40
 12/17 anonim ***** válasza:
93%
Utolsó vagyok. Még annyit, hogy azóta egyszer sem küldött el, még akkor sem, ha összevesztünk. :-)
2009. okt. 27. 09:43
 13/17 anonim ***** válasza:
78%

Hát én nem így gondolom ahogy itt sokan.Szerintem ilyet egyszer sem kell eltűrni,hogy ha azt mondja el lehet húzni.Eza a pasi agreeszív ez látszik az írásodon.Ha fél év után így mer veled viselkedni akkor semmi jót nem lehet jósolni ebből.Amikor most még a szerelemtől vaknak kellene lennie,éjjel-nappal körülötted kellene ugráljon,lesse minden óhajod,akkor szerinted mire számíthatsz tőle évek múlva?Nekem ezután nem lenne miről beszélnem vele.Én nem értem a sok buta libát,akik ilyen pasikkal összekötik az életüket ennek tudatában milyenek,aztán majd amikor már késő nem tudnak megszabadulni tőle akkor nyavajognak.

Legközelebb azért írsz,hogy megbocsásd-e,hogy megvert.És nehogy azt írd,hogy ez lehetetlen,mert nem az attól aki a szerelmével féléves együttlét után így viselkedik.Ez a pasi nem szeret nem tisztel téged egyáltalán.De ha neked ez megefelel,akkor nem is érdemelsz jobbat.

2009. okt. 27. 10:24
 14/17 anonim ***** válasza:
54%
Tökéletesen egyetértek a 10:24-essel! Ha visszamész ehhez a pasihoz, belépsz a bántalmazott nők-klubjába. (Most még csak verbálisan agresszív, de ki tudja, mikor fog ütni is.)
2009. okt. 27. 10:30
 15/17 anonim ***** válasza:
91%
Mi történt a munkahelyén? Volt olyan gondja, hogy ez ennyire kifordítsa magából? Én azt mondom, hogy nem vagyunk hiba nélkül mi sem, és el lehet beszélgetni vele. Persze a tettlegesség az más...
2009. okt. 27. 10:33
 16/17 anonim ***** válasza:
63%

Holgyeim... micsoda valaszok!

Ferfi szemszogbol valoban bunkon viselkedett a parod,de neked kell tudnod,h ez bele fer a szemelyisegebe.

Amit viszont en is utalok,h ha a baratnom latja,h szar napom volt,akkor miert nem tud beken hagyni?

A masik, sok no ha csinal vmit,akkor miert nem csinaljak 100%-osan? Pl mikor a baratnom ablakot mos (amire senki nem keri, mert a takaritono havonta megcsinalja), csak az ablaktisztitot viszi oda es engem ker meg,h hozd ide ezt,meg azt amikor en porszivozok.

2009. okt. 27. 11:34
 17/17 anonim ***** válasza:
65%

holnap majd elcsattan egy aprócska pofonka is

egy fél év múlva arcodba vág ököllel

te meg csak jössz-mész a kis neszeszereddel ide-oda

2009. okt. 27. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!