Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor menjek vagy ne menjek?

Most akkor menjek vagy ne menjek?

Figyelt kérdés
1 hónapja költöztünk össze az élettársammal, fél év ismerettség után. Neki van egy kis lakása , a szülei vették neki. Elég furcsa természetű a párom, olyan "beszólogatós", de én megszoktam és általában a munkahelyén ilyen, ahol "nagyarcúnak" kell lennie. Tegnap kicsit idegesebb volt valami miatt. Én vasaltam épp, és kértem hozza be a szárítóról nekem még ezt meg amazt. Erre rámförmedt, hogy én mit ugráltatom? mondom neki, bocsi, csak 1 órája vasalok és jólesne... Erre ő: ő nem csicska, ne ugráltassam, és ha nem tetszik valami, el lehet húzni!- de ezt már szinte kiabálva. Én meg fogtam azonmód a táskám , pár ruhát belevágtam, és sírva hazajöttem. Persze 2 óra múlva már jött a teló, hogy így meg úgy megbánta, és nem gondolta ezt persze komolyan, menjek vissza, nagyon szeret, kiengesztel..stb. Én szeretem őt, legszívesebben ebben a percben ugornék be az autóba...de valami visszatart...félek egy picit...vagy nem kellene?
2009. okt. 27. 08:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
66%
Óh istenm, ideges, rossz napja volt vmi miatt. Megbántott, nem szép dolog, de bocsánatot kért. Ennyitől ne hátrálj meg, valószínűéeg lesznek ennél nagyobb összezördüléseitek is, de ez természetes, hiszen nemrég költöztetek össze. Gyerünk ugorj be a kocsiba.. :):)
2009. okt. 27. 08:34
 2/17 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem sem kell ezért a Dunába ugrani! Kérjen csak sűrűn bocsánatot ezért! Van ilyen és lesz is még. Ideges volt! De ha nem gondolná komolyan hogy szeret, nem hívna vissza. Szerintem gyorsan siess haza és legyen édes a békülés:)))
2009. okt. 27. 08:39
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
Hát, azért én lehet hogy megvárakoztatnám kicsit. Különösen nem szép ez a dolog, mivel az ő lakásában vagy.
2009. okt. 27. 08:41
 4/17 anonim ***** válasza:
69%

Igen, de ez a várakoztatós dolog fordítva is elsülhet. Pl. azt veszi le a párja az egészből, hogy mégsem olyan fontos neki, mert egy ilyen apróságot nem tud megbocsátani.

Menj haza, mondd meg neki h ilyet többet ne csináljon veled, mert akkor komolyabb következményei lesznek és béküljetek ki.

2009. okt. 27. 08:44
 5/17 anonim ***** válasza:
87%
Nem haza, bocs, vissza hozzá.
2009. okt. 27. 08:45
 6/17 A kérdező kommentje:
most is állandóan hívogat, hogy menjek, mert nagyon vár HAZA. De mi lesz, ha megint rossz napja lesz, és rajtam csattan az ostor?? Elég érzékeny természhet vagyok, ezt ő is tudja...
2009. okt. 27. 08:49
 7/17 anonim ***** válasza:
95%
adhatsz neki még egy esélyt,de azt most gondolt végig,hogy mi lezs ha x évig együtt éltek és mondjuk van már baba is. Ha nem tetszik neki valami akkor kidobb,mondván az ő lakása? Én azt mondom,hogy ezt tiztázd le vele,és azt is,hogy ha mégegyszer ilyet mond,akkor vége. Ha olvasgatod ezt az oldalt,nagyon sokan vannak,akik évekig a másik lakásába ölik a pénzüket,együtt fizetnek mindent,aztán semmi nélkül kiteszik őket. Te ne járj így!!!!
2009. okt. 27. 08:51
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
szerintem mindenképp dúrva. egy ember a párjának ilyet ne szóljon be, hogy el lehet húzni, ez nem szeretet-szerelem.
2009. okt. 27. 09:13
 9/17 anonim ***** válasza:
69%
Biztos nagyon feszült, főleg, hogy a munkahelyén nagyarcúnak kell lennie! Mindenkinek van szar napja valamikor én is ugrok minden kis szarra! Bocsánatot kér, kiengesztel:) Mire vársz még! Viszont mondd meg neki, hogy ha ő feszült ne rajtad csattanjon az ostor, mert egyszercsak nem mész többet haza! Sok sikert!
2009. okt. 27. 09:26
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem valami szinpatikus nekem a párod! Nekem ez nem természetes,hogy akit szeretünk így beszélünk vele! Én nem mennék egyelőre. Ha biztos vagy a dolgodban, hogy többet nem fog így megbántani,csak akkor menj vissza. Magyarázd el neki, hogy ez neked nem jön be!
2009. okt. 27. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!