Miért érzem úgy, hogy a párom csak azért kedves velem, hogy lefeküdjek vele? Vagy én képzelem be magamnak?
Figyelt kérdés
Ha megölel, vagy vesz valamit mindig úgy érzem, hogy azt akarja... Mit tegyek?2013. aug. 9. 06:22
11/18 anonim válasza:
Majonéz89 mondta ki a kulcsszót:addig jó, amíg akarja. Ha az akarás is elmúlik, ott a szerelem is sokszor. Szerintem szeret a srác, nem mind akarja 'csak azt':)
12/18 anonim válasza:
Egy ivarérett pasinak percenként átlagosan négyszer jut eszébe a sex. Ha nőt lát, akkor többször is. Akkor lesz bajod, ha a férjed már nem így érez. Igyekezz ezt kihasználni, és legyél mindíg csinos, kedves. Hogy terólad jusson eszébe. Egyébként nagyon kis butácska a kérdésed. Főleg, a végén, ez a "mit tegyek?". Megmondom neked: hamar hízzál el, legyél kiállhatatlan, undokoskodjál vele, mindenért. Legyél slampos, büdös. Ilyen egyszerű. Nagyon sokan így csinálják. Aztán már írják is a következő kérdést a gyk-ra: A férjem rám se néz...
13/18 anonim válasza:
Hát miután kapcsolatban vagytok, normális dolog, hogy kívánjátok egymást, és ha nem is közvetlenül, valóban az a célja, hogy gerincre fektessen mindennel. :D De nem jelenti azt, hogy nem szeretetből ölel meg, vagy kedvességből hoz valamit...
Te nagyon éretlen vagy érzelmileg vagy nem tudom. Ez az első komolyabb kapcsolatod? És élvezed, kívánod vele a szexet? Mert még azt tudom elképzelni, hogy nem is akarod annyira, vagy minél ritkábban kerítesz rá sort, párod pedig többet szeretne.
De szerintem ne dramatizáld túl. Nem hiszem, hogy csak a szex miatt vagytok együtt. :P És tényleg akkora probléma, hogy kíván téged és minél többször szeretné? Vedd bóknak.
14/18 A kérdező kommentje:
De utálom, hogy amikor megölel mindig megkérdezi, hogymikor szeretkezünk.
2013. aug. 9. 11:30
15/18 anonim válasza:
Hát ez a baj itt... Hogy a sok hülye nő mindenbe ezt látja bele... Mindig alig várom hogy a páromat megcsókoljam és magamhoz öleljem éshogy érezze hogy szeretem. Nem csak megdugni akarom, de egy olyan nő aki úgygondolja mint te, az ezt nem is érdemli meg :)
17/18 leander20 válasza:
szeret téged?? ha igen akor nem azért ajándékoz meg hogy azt csináljátok...ha pedig nem mint általába akor csak azért van veled hogy azt csináljátok..mivel a férfiak ijen r@hadékok tudnak leni!!:(
18/18 anonim válasza:
Nàlunk egyáltalàn nem akarja...na ezt add össze. Szerinted én mit érzek???:((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!