Hogy hozhatnám helyre?

A szüleidtől kaptál egy lakást ha jól értem. Mennyi pénzed és munkád van benne? neked! Mi az, hogy Ők nem tudják fenntartani, a hitelt vissza kell fizetni, és te feltételeket szabsz, meg megmondod hogy neked mennyi kell. Nem is értem. Én anyud helyébe nem hogy másfél millát de egy fillért se adtam volna.
Most mennyit adsz haza havonta a fizetésedből? Mit veszel a háztartásba?
Tudod ha kérni tudsz akkor adni is kellene. Amúgy nevelőapád azért nézi mennyi fogy a szörpből, mert a tudtodra akarja hozni, hogy ennyi idősen munka mellett nem a nyakukon kéne tengeni és szórakozásra költeni a pénzt. Persze ez csak első megérzés, lehet hogy tényleg Te vagy az áldozat. Apropó ha keresel, miért nem vállaltad át a hitelt, vagy legalább egy jelentős részét?

Nem tudsz valami plusz munkát vállalni? Akkor a hitel részét vállalhatnád. Tanulsz? Mennyi idős vagy? Én nem hagynám a lakást, költözz vissza és próbáljátok meg először kiadni, a hitel jó része visszajönne és a rezsi is rendezve lenne. Hm? Erre gondoltatok? Nem el hanem KIADNI! :)
Ha adsz haza pénzt, akkor mond meg a nevelő apádnak, hogy Te is beszállsz mindenbe egy forintba nem kerülsz, ha elfogy a szörp veszel másikat ne rinyáljon. Ennyi.

Jól értem, hogy amíg megvolt a lakás tudtál egyedül élni, nem kellett a szülőknek támogatni, csak egy albi+élet, vagy törlesztő+élet nem menne?
Sajna ez van, eladtátok a lakást, a pénz nincs meg, és ha jól sejtem nem az édesapád akivel otthon élsz és piszkál.
Azt jó lenne tudni, hogy a lakást amit kaptál pontosan kitől kaptad, és miből. Illetve miért lett anyagi gondja a családodnak, mitől lett hiteltartozásuk. Talán nem csak vagdalkozást kapnál.
Kedves válaszolók, amikor valaki kap, akkor az a baj, és sajátjának veszi az a baj, és mit pattog a szrházi. Pedig a szülők adják, mert "dolguk".
De bezzeg ha a szülő ez ellen fellázad, nem ad, nem vesz, akkor szemét szülő nem indít útnak stb stb.... Be kéne fejezni:( komolyan agyfrász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!