Hogy jutnak ide az emberek?
Sajnos ez van, könnyebb ölbe tett kézzel ülni és siránkozni, szidni a rendszert, a kormányt, az ellenzéket, a szomszédot, a szemét főnököt mint belátni, hogy a saját sorsukról csak ők tehetnek. És csak ők tehetik jobbá.
Igen, a tegnapi műsornak csak a végét csíptem el, de elhűlve néztem... hogy emberek nem jönnek rá maguktól, hogy amikor kilóg a cucc a gatyából, akkor nem azt kell nézni, hogy milyen a munka, hanem örülni, hogy van... kiderítették, hogy ha a srác havonta 2-3 bútort összerak, akkor azzal megkeresi pont azt a 20-30 ezret, amivel kint vannak a vízből. Hát, gratulálok...
Egyszerűen nem értik meg,hogy ami nincs azt nem szabadna elkölteni.
Felesleges dolgokat vesznek meg,legtöbbször beleugranak,hogy olcsó,a végén meg kiderül,hogy a gatyájuk rámegy.
Nemrég a földhivatalban láttam árverezést kiírva mobiltartozás miatt.Szörnyű.
Milyen munkára gondolsz?
Nem hiszem, hoyg azért ül otthon, mert nem jutott eszébe munkát vállalni.
Úgy, hogy érdekes ember a magyar fajta.
1. Jártamban keltemben / Románián és a régi SZU -n kívül / sehol a világban nem láttam ennyi magamutógató, dicsekvő, pénzfüggő embert. Mert itt az ember értékmérője nem a tudása, a lelke, az embersége, hanem hogy mennyi pénze van.
SARKÍTVA:
tudod ebben az országban az egyik kaszt: a Q7-essel járóknak igazából le van takarva a Q előtt az I.
a másik kaszt meg: az egész évben a perimer outletre spórolok, hogy karácsonykor vehessek egy cipót személyi kölcsönből.
És ezeknek sugározzák az agymosó reklámokat: a takarítónő az utcán a mobiljába üvöltve - sák-sék - meséli a szomszédnőjének, hogy ma két lapáttal több szemét volt...
stb. Sztereotíp személyiségeknek szterotíp élet. Felismerés nulla.
MEGÉRDEMLIK!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!