Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy jutnak ide az emberek?

Hogy jutnak ide az emberek?

Figyelt kérdés
Ma egesz nap olyan kerdeseket olvastam,h pl dolgozo embereknek nincs mit ennie, anyukak panikolnak,h mi lesz,h ha elhagyjak a ferjuk, vagy o maguk azert maradnak a boldogtalan hazassagba,h legyen penzuk. Szamos hihetetlen hasznos tanacsot olvastam megis azt latom,h nem epito jelleggel hatnak a kerdezore,hanem csak kifogasokat talal a helyzetre. Miert? Miert vesznek fel az emberek irtozat mennyisegu hitelt lakasra, kocsira, vagy csak elszorni,ha nem engedhetik meg maguknak? miert nem eleg egy olcsobb alberlet? ...
2009. okt. 26. 14:52
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de ez a konkrét példa még egy régebbi adás volt,nem a tegnapi.
2009. okt. 26. 17:33
 22/40 A kérdező kommentje:
A tegnapi se semmi, nem ertem,h ha adossaguk van,akkor nem jut maguktol eszukbe,h plussz munkat valalljanak,meg,h a no elkezdjen dolgozni??? Inkabb novelik a terheket?
2009. okt. 26. 17:45
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez van, könnyebb ölbe tett kézzel ülni és siránkozni, szidni a rendszert, a kormányt, az ellenzéket, a szomszédot, a szemét főnököt mint belátni, hogy a saját sorsukról csak ők tehetnek. És csak ők tehetik jobbá.

Igen, a tegnapi műsornak csak a végét csíptem el, de elhűlve néztem... hogy emberek nem jönnek rá maguktól, hogy amikor kilóg a cucc a gatyából, akkor nem azt kell nézni, hogy milyen a munka, hanem örülni, hogy van... kiderítették, hogy ha a srác havonta 2-3 bútort összerak, akkor azzal megkeresi pont azt a 20-30 ezret, amivel kint vannak a vízből. Hát, gratulálok...

2009. okt. 26. 18:50
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen nem értik meg,hogy ami nincs azt nem szabadna elkölteni.

Felesleges dolgokat vesznek meg,legtöbbször beleugranak,hogy olcsó,a végén meg kiderül,hogy a gatyájuk rámegy.

Nemrég a földhivatalban láttam árverezést kiírva mobiltartozás miatt.Szörnyű.

2009. okt. 26. 21:54
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Abban tökéletesen egyet értek veled kérdező, hogy az emberek felelőtlenül vesznek fel rengeteg hitelt. Hogy sokaknak nem elég egy kis lakás, hanem rögtön ház vagy újépítésű lakás kell, kocsi, nyaralás stb. De én az albérletet is ugyan oylan pénzkidobásnak tartom. Abból inkább fizetnék egy kis lakásra törlesztést, ami egy idő után az enyém lesz. Az nem jönne ki sokkal többre a bérleti díjnál sem. Akik albérletbe mennek arra nem gondolnak, hogy ha munka nélkül maradnak ők is repülnek, hogy nyugdíjas korukban miből fizetik majd a bérleti díjat stb. Én azt mondom nem kell nagy lakás, de a sajátom legyen. A kocsi meg ráér, az nem létszükséglet. A többi hülyeségről már nem is beszélve.
2009. okt. 28. 15:02
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

Milyen munkára gondolsz?

Nem hiszem, hoyg azért ül otthon, mert nem jutott eszébe munkát vállalni.

2009. okt. 28. 16:13
 27/40 A kérdező kommentje:
Valoban, csak eppen tul nagyok az igenyeik. mert ilyet-olyat nem csinal, mert mit fognak szolni az ismerosok, meg tul koran kell kelni,vagy 2 muszak van, vagy ejjel kell menni,... csak sorra mondjak a kifogasokat.
2009. okt. 28. 18:08
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy pénzkidobás az albérlet, én sem jókedvemből lakom ott. De mint már írtam, a kezdeti törlesztő tényleg annyi lenne, mint amennyit most fizetek, de ki tudja, mennyire emelkedett volna. Én ennél sajnos kicsivel sem tudok többet fizetni. Ráadásul 1 millió önrészt sem tudok előteremteni, egyszerűen nincs miből spórolnom.
2009. okt. 28. 19:24
 29/40 anonim ***** válasza:
91%

Úgy, hogy érdekes ember a magyar fajta.

1. Jártamban keltemben / Románián és a régi SZU -n kívül / sehol a világban nem láttam ennyi magamutógató, dicsekvő, pénzfüggő embert. Mert itt az ember értékmérője nem a tudása, a lelke, az embersége, hanem hogy mennyi pénze van.

SARKÍTVA:

tudod ebben az országban az egyik kaszt: a Q7-essel járóknak igazából le van takarva a Q előtt az I.

a másik kaszt meg: az egész évben a perimer outletre spórolok, hogy karácsonykor vehessek egy cipót személyi kölcsönből.

És ezeknek sugározzák az agymosó reklámokat: a takarítónő az utcán a mobiljába üvöltve - sák-sék - meséli a szomszédnőjének, hogy ma két lapáttal több szemét volt...

stb. Sztereotíp személyiségeknek szterotíp élet. Felismerés nulla.

MEGÉRDEMLIK!!!!!!

2009. okt. 28. 20:12
 30/40 anonim ***** válasza:
69%
nem olvastam vegig a valasozkat ido hianyaban. miert vesunk fel hitelt lakasra? Special en nem nevelnek gyermeket alberletben, nem azert mert cikis, mert nyugati vilagban nem az, hanem azert mert nem ad biztonsagot. A hitelt ugynaugy fizetni kell mitn az albi dijat igaz kevesebb az albi dij, de nem all fenn a veszely h a tulaj eladja a fejem felul a lakast es nekem csaladostul kell cuccolnom mashova. Nekunk is van lakashitelunk, sot ketto is, mivel vettunk egy telket es epitkezni fogunk, h kozelebb keruljek a melohelyemhez, es jobb kornyekre koltozunk. nemmondom van bennem egy felsz, de megprobaljuk. MAsik ingatlanon sosem lehet bukni haaz ember jol forgatja es tudja mikro kell venni es eladni, ill hol kell venni. az ingatlan midnig jo bekefjtetes. ingosagra valoban nem vennek fel hitelt mert az vetek azoknak az ertekuk csak csokken az ev multaval.
2009. okt. 29. 00:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!