Van valakinek pozitív tapasztalata ebben a témában?
Figyelt kérdés
Már 3 gyerekünk van a párommal. Védekeztünk, de 1x kiszakadt véletlen a gumi és hát.. úgy néz ki terhes vagyok a 4-kel. (gyakorlott tesztelő lévén vettem egyet). Régebben megbeszéltük, hogy nem lesz több gyerekünk, ez is "soknak" számít, és ha "besikerülne" tutibizti, hogy elvetetjük. Akkor még én is így voltam ezzel de most a kétvonalas teszt megmozdított bennem valamit.. nem állunk túl fényesen, lakás és autótörlesztőnk van, anyósék támogatnak állandóan...Elárultam az egyik nagyon közeli rokonomnak a dolgot, azt mondta "bolond vagy, ha megtartod". De én vacilálok erősen...Ezek után hogy mondjam el a páromnak? Tényleg nincs más kiút, mint a műtét??2009. okt. 26. 11:42
21/33 anonim válasza:
Majd leírod mi lett?hogy döntöttetek?Én azért szorítok a picinek...
22/33 anonim válasza:
Adjátok örökbe! Annyi gyermektelen pár vár babára, akik szeretetben felnevelnék a picit!
23/33 anonim válasza:
11:49-es: te el tudnád képzelni, hogy egy picit, akit 9 hónapig kihordtál odaadod valakinek? Mert én nem.
24/33 anonim válasza:
Szia, sikerult beszelned a ferjeddel?
25/33 A kérdező kommentje:
pont itt vagyok a net előtt....sikerült beszélnem vele... hát. majdnem dühöngött, még reggel se adott puszit. azt mondta már rég tabit kellett volna szednem, az nem lyukad ki...sírdogáltam reggel, meg megnéztem a 3."becsúszott" baba uh felvételét... lehet nem kellett volna, de megtettem... egyre jobban tudom, hogy én mit akarok... Hát remélem a párom is megenyhül, szerintem napok kérdése...
2009. okt. 27. 13:51
26/33 anonim válasza:
11:49-es vagyok. Inkább el tudnám képzelni, h odaadjam valakinek, mint hogy megöljem.
27/33 anonim válasza:
Hát, úgy viselkedik a férjed, mintha Te tehetnél az egészről! Én is drukkolok a babának!
28/33 anonim válasza:
Hát én meg annak drukkolok, hogy ne hagyjon ott a 4 gyerekkel egyedül, hogy edd meg amit főztél. Bár akkor sem lehetne őt hibáztatni, hiszen ha egyedül döntesz, akkor egyedül is kell viselned a döntésed következményeit. Én tuti elhagynálak, de remélem a gyerekek miatt a férjed nem fog.
29/33 anonim válasza:
16:08-as igazad van!:)))
Kedves kerdezo, oszinten, szivembol sajnalom a ferjedet.
Azert ezt te megis hogy gondolod? O nem is akarja a gyereket, de te megtartod??? Iszonyat felelotlen vagy!
Csak a gyerekeket es a ferjedet sajnalom. Teged nem.
30/33 anonim válasza:
Úgy beszéltek, mintha a kérdező párja ott se lett volna, mikor a baba készült! Amúgy meg 3 gyerek és 4 gyerek eltartási költsége között nincs akkora különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!