Van valakinek pozitív tapasztalata ebben a témában?
Ha megtartod, igen bator es nagyon felelotlen vagy!
Nem felsz attol, hogy a ferjed otthagy teged a 4 kicsivel? Eltudnal menni dolgozni? Es a nagyszulok ok. hogy most tamogatnak, de nyomorultaknak is van am eletuk! Ne szamitsal mindig masra! Te megtudnal lenni a 4 kicsivel egyedul?
Jó dumát sajna nem tudok, talán ha őszintén elmondanád, hogy terhes vagy, és nem szeretnéd elvetetni...aztán az alapján válaszolsz, amit mondott.
Csak arra reagálnék, amit írtak, hogy persze hogy áldás, de ha nem tudsz nekik mindent megadni az rossz a gyereknek is.
Hát mi sem voltunk túl gazdagok, mikor már 5en voltunk testvérek, mondjuk jobban álltunk, mikor 3an voltunk, de becsúszott a két öcsém, szüleimnek meg sem fordult a fejében, hogy elvetessék!Szóval igaz, hogy nem álltunk jól, de megoldották szüleim!És nagyon szerettek, az otthon boldog hangulatát mindig megteremtették, ehhez nem kell pénz...tudom, közhelyesnek hangzik, de mesélte anyukám ilyen nehéz volt nekik, mikor kicsik voltunk, nekem pedig csodás emlékeim vannak a gyerekkoromról.
Csak ennyit akartam, és én semmiképp nem mondanék le róla kapásból!Próbálj beszélni a férjeddel!
Olvastad azt a kerdest, hogy -ma elpakolt a ferjem, mert magas a hitelunk, es nem tudjuk fizetni. Itt maradtam a gyerekunkkel.
Mit szolsz hozza??? A kerdezo csak egy gyerekkel maradt ott, veled mi lenne 4 gyerekkel? Ne legyel felelotlen!!!
Szerintem meg nem kell általánosítani!
Kedves kérdező, te ismered a férjed, beszéljétek meg!
a nagycsaládosok sokféle támogatást kapnak, és ha már enni tudsz neki adni, akkor minden rendben lesz.
régen, nagyimék 9en voltak testvérek, és egyik sem halt éhen, pedig akkor is volt válság, meg háború. ha vidéken laktok, van kert, akkor lesz mit enni. ruhát lehet kapni családsegítőből, egyháztól, barátoktól, rokonoktól.
egy kisgyerek amúgy sem eszik meg egy vagyont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!