Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van valakinek ilyen tapasztalata?

Van valakinek ilyen tapasztalata?

Figyelt kérdés

Szakítottunk párommal, ő már nem szerelmes belém én nagyon szeretem őt, de elfogadtam a helyzetet.

Azt akarja, hogy maradjunk barátok mert nagyon szeret mint barátot és tudni akarja mivan velem, hogy alakul az életem.

Szakítás után lehettek barátok? Mit gondoltok?

2011. jún. 23. 23:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha egyik fél sem szerelmes.
2011. jún. 23. 23:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Barátok nem nagyon, max haverok. De csak akkor, ha már te sem szereted őt.
2011. jún. 24. 00:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Amíg az egyik félnél még vannak érzelmek,nincs barátság!!!

Én 10 évig voltam az exemmel,amikor elhagyott egy másik lányért.Ő már a lányba volt szerelmes,de mivel 10 évet azért nem lehet csak úgy letudni egyik napról a másikra,mondta,hogy nem bírná ki,hogy ne lásson Engem,látni szeretne,és tudni Rólam továbbra is.Én belementem,mert nagyon nagyon szerettem.De iszonyatosan szenvedtem,akárhányszor csak jött majd elment.Azt hittem beleőrülök,és pár hónap "barátság"után,iszonyatos kínok között kimondtam,hogy ne jöjjön többet.Nagyon nehéz volt,de muszály volt,a saját érdekemben.Két év kelett hozzá hogy túl tegyem magam,és újból rá bírjak nézni,és beszélni tudjak vele.Azóta már férjhez mentem,és az exemmel nagyon ritkán találkozunk,mindig ő kezdeményezi,hogy beszélgessünk,vagy föl szokott hívni.Már nincs is miről beszélnünk,csak felszínes beszélgetések ezek,néhány percesek,igazából nem is értem mit is akar,mert ő is megnősült,két gyereke is van.

Ha most ott lennék,akkor nem mennék bele a "maradjunk barátok"című műsorba,mert Én még szerettem,és ezért ne is működött.Mire meg már nem szerettem,addigra meg már nem érdekelt a barátsága.

2011. jún. 24. 00:19
 4/4 anonim válasza:
Nem hinném hogy jó ötlet.Gondolj csak bele, nagyban beszélgettek baráti szinten miközben ő fogja egy másik csaj kezét és még néha smárolnak is.Közben te meg szerelmes vagy belé.Eléggé ciki és fájó szituáció.Inkább ne is lássátok egymást.Ha annyira tudni akarja mi van veled akkor küld egy e-mailt.
2011. jún. 29. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!