Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan állítsam le anyám?

Hogyan állítsam le anyám?

Figyelt kérdés
Mostanában a barátommal nem vagyunk annyira jóban késik ...stb. Anyám azt hajtogatja hogy megcsal meg hogy biztos van valakije.Meg hogy ő nem akar és nem is fog beleszólni, de ha késik a barátom akkor elmegy utána és megnézi hogy tényleg ott van e. Hiába mondom neki hogy ne szóljon bele meg hogy majd én ha akarom akkor utánajárok egyszerüen nem tudom lebeszélni és megállítani. Ö elviselte apámnak hogy állandóan megcsalta és még mindig fut utána holott már pár éve külön élnek. Nem tudom mit tegyek. Mivel tudnék hatni rá?
2009. okt. 26. 10:43
 1/3 anonim ***** válasza:
86%
Ne mondd meg, hogy mikor kell jojjon a baratod, igy nem idegesit teged sem.
2009. okt. 26. 10:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Anyukádnak apukád révén az a tapasztalata, hogy minden férfi csalja a feleségét/barátnőjét, nem lehet megbízni bennük. Ha nem érnek haza a megbeszélt vagy megígért időre, akkor biztos a tilosban járnak. Azt szeretné, hogy a te életed jobb legyen, ne járj úgy, mint ő. Ez érthető. Próbáld meggyőzni, hogy a barátod megbízható. Világíts rá arra az ellentmondásra is, hogy ha a barátod után megy kémkedni, akkor pont hogy beleszól a ti dolgotokba. És tényleg ne közöld vele, hogy a barátodnak mikor kellene ott lennie.
2009. okt. 26. 11:07
 3/3 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem lévőkhöz. És tényleg vigyázz,mert ez a kapcsolatotok rovására is mehet. Ha már semmiképpen nemtudod anyudat "levakarni" olyan szinten, hogy sokat kérdezgeti, h mikor jön, hányra jön, akkor mondj neki későbbi időt és ha hamarabb érkezik a barátod, akkor csak örülj, hogy ott van. Mellesleg az én barátommal is ez a probléma, ha megkérdezem mikor jön és aztmondja 1 óra mulva, akkor tuti h 2 óra múlva ér ide. Szal a barátossal is beszélhetsz, hogy olyan időt mondjon, amikorra tuti odaér hozzád, mert azért ez főképp "miatta van".
2009. okt. 26. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!