Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kamionosként milyen ötlet...

Kamionosként milyen ötlet családot vállalni?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok és nincs még feleségjelöltem. Szerintem ráérek még csak lehet, hogy jobb lenne már ha kicsit komolyabb szándékaim lennének a nőkkel és mondjuk 5 éven belül jöhetne az esküvő, gyerek meg minden. Két komoly kapcsolatom volt eddig de már bő 2-3 éve csak ilyen pár éjszakások voltak.

A munkám miatt gondolkozok rajta, hogy merjek e feleséget és gyereket vállalni mert az ismerős kollégáim kb 80%-a már elvált legalább egyszer. Nem tudom, hogy mennyi köze van a munkájukhoz de biztosan van. Vannak akik nem igazán hűségesek, a feleségük nem bírja egyedül, persze van amikor más a probléma. Csak nem annyira foglalkozok mások életével és így nem tudom, hogy ez mennyit számít. Mondjuk én hűséges vagyok ha kell. Most ahhoz képest jól keresek (kop-kop)de az is igaz, hogy alig vagyok itthon. Én nagyon szeretek vezetni, új városokkal/országokkal megismerkedni és szinte mindent szeretek benne.

Én csak a válástól félek mert ha már egyszer feleségül veszek valakit akkor maradjunk is együtt. Vannak itt esetleg kamionosok(feleségek)? Szívesen meghallgatnám ismeretlenek tapasztalatait, észrevételeit is.

2013. aug. 6. 22:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Találkoztam egy lány kamionossal is. 20 éves volt és Magyar.
2014. febr. 1. 23:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem azon múlik,hogy megcsaljátok egymást.Majd ha már több mint tíz éve is ezt csinálod,na akkor is lesz normális életetek? Az én férjem 16 éve kamionozik.Már házasok voltunk mikor elkezdte,akkor még valahogy bírtam.Igaz nehéz volt mert mindent egyedül kellett csinálnom.De most már nem bírom,és tudom hogy sose fogja abba hagyni,pedig megtehetné ,mert már nincs adósságunk.Most válunk,mert ezt hosszú távon nem egészséges!
2014. febr. 6. 11:35
 13/13 anonim ***** válasza:

12-es. Igazat adok! Tökéletesen felvázoltad a helyzetet! Erre a sofőrségre, amúgy sem lehet alapozni!

Ma keres pl. 280 ezret, holnap levonnak büntetésbe pl. 120 ezret, következő hónapban keres pl. 250 ezret, amiből marad mire hazaér 170 ezer. Otthon van 1 hetet, így következő hónapban keres 160 ezret, de már a töke ki van az egésszel és a végén felmond vagy belerokkan vagy elkezd inni, vagy behódol és ez mellett családi élet: 0. Rendes sex: 0. Párkapcsolat: 0.

2014. febr. 6. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!