Kamionosként milyen ötlet családot vállalni?
25 éves vagyok és nincs még feleségjelöltem. Szerintem ráérek még csak lehet, hogy jobb lenne már ha kicsit komolyabb szándékaim lennének a nőkkel és mondjuk 5 éven belül jöhetne az esküvő, gyerek meg minden. Két komoly kapcsolatom volt eddig de már bő 2-3 éve csak ilyen pár éjszakások voltak.
A munkám miatt gondolkozok rajta, hogy merjek e feleséget és gyereket vállalni mert az ismerős kollégáim kb 80%-a már elvált legalább egyszer. Nem tudom, hogy mennyi köze van a munkájukhoz de biztosan van. Vannak akik nem igazán hűségesek, a feleségük nem bírja egyedül, persze van amikor más a probléma. Csak nem annyira foglalkozok mások életével és így nem tudom, hogy ez mennyit számít. Mondjuk én hűséges vagyok ha kell. Most ahhoz képest jól keresek (kop-kop)de az is igaz, hogy alig vagyok itthon. Én nagyon szeretek vezetni, új városokkal/országokkal megismerkedni és szinte mindent szeretek benne.
Én csak a válástól félek mert ha már egyszer feleségül veszek valakit akkor maradjunk is együtt. Vannak itt esetleg kamionosok(feleségek)? Szívesen meghallgatnám ismeretlenek tapasztalatait, észrevételeit is.
12-es. Igazat adok! Tökéletesen felvázoltad a helyzetet! Erre a sofőrségre, amúgy sem lehet alapozni!
Ma keres pl. 280 ezret, holnap levonnak büntetésbe pl. 120 ezret, következő hónapban keres pl. 250 ezret, amiből marad mire hazaér 170 ezer. Otthon van 1 hetet, így következő hónapban keres 160 ezret, de már a töke ki van az egésszel és a végén felmond vagy belerokkan vagy elkezd inni, vagy behódol és ez mellett családi élet: 0. Rendes sex: 0. Párkapcsolat: 0.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!