Összeköltözés mikortól ajánlott?
Mindent szeretnék tudni, tapasztalatok, vélemények stb.
Hány éves kortól, mennyi ideje tartson a kapcsolat, feltétlenül kell-e hogy mindkét fél keressen ha egy fizetésből is megélnének? (Itt arra gondolok, hogy a fiú dolgozik, a lány tanul még) Ti hány évesen költöztetek össze a barátotokkal? Mit vitetek magatokkal? Háziállatot vinnél magaddal vagy hagynád a szüleidnél?
mi már lassan 1 éve ismertük egymást mint jó barátot. vagyis inkább kerülgettük egymást, aztán 1 hónapos tényleges együttjárás után idebútorozott hozzám. egyedül laktam, miért ne? :) mindketten 22 évesek vagyunk, a szüleink tartanak el, még egyetemre járunk. nincsenek nagy igényeink, jól kijövünk, főzni is szoktam :)
már 1 éve lassan, hogy együtt lakunk, nálunk bevált, az előző kapcsolatomban pont ez volt a probléma, hogy alig tudtunk együtt lenni.
persze, volt sok konfliktus, még a mai napig tudunk veszekedni 1-2 dolgon, de inkább mondjuk ki, minthogy magunkba fojtsuk, és a végén robbanjon a bomba.
Szerintem nem igazán nyerő az azonnali összeköltözés. Nem baj, ha a dolgoknak megvan a maga menete. És akkor érdemes, ha mindketten fenntartás nélkül így érzitek jónak.
34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!