Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összeköltözés mikortól ajánlott?

Összeköltözés mikortól ajánlott?

Figyelt kérdés

Mindent szeretnék tudni, tapasztalatok, vélemények stb.

Hány éves kortól, mennyi ideje tartson a kapcsolat, feltétlenül kell-e hogy mindkét fél keressen ha egy fizetésből is megélnének? (Itt arra gondolok, hogy a fiú dolgozik, a lány tanul még) Ti hány évesen költöztetek össze a barátotokkal? Mit vitetek magatokkal? Háziállatot vinnél magaddal vagy hagynád a szüleidnél?

2009. okt. 26. 10:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

mi már lassan 1 éve ismertük egymást mint jó barátot. vagyis inkább kerülgettük egymást, aztán 1 hónapos tényleges együttjárás után idebútorozott hozzám. egyedül laktam, miért ne? :) mindketten 22 évesek vagyunk, a szüleink tartanak el, még egyetemre járunk. nincsenek nagy igényeink, jól kijövünk, főzni is szoktam :)

már 1 éve lassan, hogy együtt lakunk, nálunk bevált, az előző kapcsolatomban pont ez volt a probléma, hogy alig tudtunk együtt lenni.

persze, volt sok konfliktus, még a mai napig tudunk veszekedni 1-2 dolgon, de inkább mondjuk ki, minthogy magunkba fojtsuk, és a végén robbanjon a bomba.

2009. okt. 26. 11:16
 22/27 A kérdező kommentje:
Igen, csak nem értem, miért ne lehetne előbb ha már ő is szeretné, és én is. De nem erőltetem.
2009. okt. 26. 11:19
 23/27 anonim válasza:
En 18 eves vagyok, fel eve elek a baratommal, en meg sulizok o dolgozik, van 2 kiscicak es 1 kutya, de ma lehet lesz meg 1. Az en csaladom segitett mindenben csak, az o szulei semmiben.
2009. okt. 26. 11:23
 24/27 anonim ***** válasza:
Talán mondjuk azért mert még nem vagy nagykorú és mint a leírtakból kitűnik így csak szülői engedéllyel költözhetnél hozzá, másrészt a párodnak esze ágában nincsen (amúgy teljesen jogosan) eltartani téged.
2009. okt. 26. 11:26
 25/27 A kérdező kommentje:
De nagykorú vagyok. Egyébként nem tartana el teljesen, mert én is adnék a közösbe, csak jóval kevesebbet.
2009. okt. 26. 11:28
 26/27 anonim ***** válasza:

Szerintem nem igazán nyerő az azonnali összeköltözés. Nem baj, ha a dolgoknak megvan a maga menete. És akkor érdemes, ha mindketten fenntartás nélkül így érzitek jónak.

34/N

2009. okt. 26. 15:53
 27/27 A kérdező kommentje:
Persze ezért is írtam, hogy nem erőltetem. Lehet, hogy addigra meggondolja magát, és jövő szeptemberben már azt mondja, hogy keres egy lakást, és költözzünk össze. Ha meg nem, akkor nem. :)
2009. okt. 26. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!