Nagyon lemaradott szokás már a mai világban egy "esti film" programnak a családdal?
Szerintem az esti filmnézést ma is meg lehet tenni ugyan úgy. Annyi az egész, hogy ma már a tévézés inkább háttértevékenységgé vált, mint ahogy régebben a rádiózás is erre a sorsra jutott.
Különben meg nem igazán értem, amikor fiatalok ilyen nyugdíjas mentalitással állnak a dolgokhoz (jaj régen mennyivel jobb volt, bezzeg most minden rossz). Hát annyira szörnyű, hogy van is némi választék abban, hogy mit nézzünk a tévében? Vagy hogy nem is muszáj a csatornák műsorkínálatához igazítanunk a saját igényeinket? Az annyira jó volt, amikor volt 1-2 csatorna, és ha tetszik, ha nem, az volt a műsor és kész? Én nem azt mondom, hogy most csupa értelmes film megy a tévében esténként, de egyrészt azért ki lehet fogni, másrészt ha nincs semmi, amit néznél, akkor adottak a lehetőségek, netről szinte bármit letölthetsz, vagy megnézhetsz online is.
Pl. tegnap egy barátnőmmel megbeszéltük, hogy este nézzünk valami horrorfilmet, két perc alatt eldöntöttük, hogy melyiket, és fél óra múlva már le volt töltve a film, további 10 perc múlva már dvd-re írva várta, hogy megnézzük. Azt a filmet, amit mi akartunk, és nem azt, amit bármelyik csatorna műsorszerkesztője adni akart.
Én pont most szoktam rá a tévézésra
e a párommal. Persze nem sűrűn nézzük.
Nyáron vagy 3 hónapig nem néztünk semmit, mert olyankor mindig sok program van.
Karácsony környékén se mert akkor azzal vagyunk elfoglalva. És olyankor a névnap is sok.
De hideg téli estéken, vagy esős napokon jó.
Azért havonta egyszer lehet találni normális filmet is.
Pl. nemrég néztem meg a párommal az égig érő fűt.
Láttam lesz a Körhinta, azt is meg akarom vele.
A barátom meg néha tölt le filmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!