Csalad mellett tanulas? Keptelen vagyok megerteni, hogy egy edesanya, vagy egy apa hogyan tud foiskolara, egyetemre jarni, mikozben nevelnek mar legalabb egy vagy ket kisgyereket?
amikor kicsi voltam, 4-5 éves anyukám itt pesten dolgozott és tanult. mivel nem sok ideje lett volna rám, és szerette volna rendesen megtanulni azt a szakmát amiből most élünk, ezért a nagyinál és a papinál laktam vidéken. csodálatos gyerekkorom volt, pesti létemre meg tudom különböztetni a tyúkot a kakastól :) és sok más érdekes és fontos dolgot tudok.
anyukám hétvégente lejött hozzánk, akkor csak velem foglalkozott, viszont nagyon sírtam amikor elment, péntekenként meg úgy vártam mint a messiást :)
nagyikáék sajnos már nem élnek, de imádtam velük lenni, és szerintem főleg nekik köszönhetem, hogy nem az óvoda meg a bölcsöde nevelt fel, hanem szerető családi körben lehettem. anyukámra ezért sosem nehezteltem, mert már elég kiskoromban megtanultam azt, hogy milyen sokat kell küzdeni azért, hogy normális megélhetésed legyen.
szóval én ebből csak profitáltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!