Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A kapcsolattartás szabályozásá...

A kapcsolattartás szabályozását még a válóperünk beadása előtt is kérhetem? Azt a gyámhivatalnál kell beadni? Az elég indok, hogy a 4 éves gyermekemet 5 óra helyett, este 11 kor hozza vissza az apja? Mert számomra ez elég durva.

Figyelt kérdés
Csak szeretném,ha mindig betartaná a megbeszélt láthatási időt.Arról nem beszélve,hogy a tuttomon kívül viszi el a városból,mondjuk Debrecenbe,több napra és csak akkor vallja be mikor már ott vannak.
2009. okt. 25. 17:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%
Hát ki kell ábrándítsalak, nő vagyok :) Egyszerűen csak láttam már rá példát, amikor a nő nevelte, az apa pedig érzelmileg belerokkant. És teljesen igazad van, ennek így kellene működni minden családnál, kivéve persze,ha bántotta a gyerekeket, vagy iszik vagy bármi kizáró ok van, akkor teljesen érthető, ha egyedül neveli a gyereket az anya. Számomra borzalmas belegondolni, hogy van egy családod, megromlik a viszonyod a pároddal és egyik napról a másikra már szinte gyereked sincs, csak hétvégén. Abban is teljesen igazad van, hogy nem a gyermek tehet róla, hogy a szülők már nem szeretik egymást, és bárki bármit mond, egy gyermeknek ugyanúgy szüksége van apára, mint anyára.
2009. okt. 25. 19:19
 12/19 A kérdező kommentje:
kedves 19:12-es Most őszintén te nyugodtan tudnád azt fogadni,hogy a gyerek nem ott van ahová elengedted?Hanem pl:150km választ el tőle és nem tudod a pontos tartózkodási helyét?És ha bármi baj történik?
2009. okt. 25. 19:24
 13/19 anonim ***** válasza:
Kedves Anyuka! Abban teljesen igazad van hogy pontosan a megbeszélt időre kell visszavinni a gyereket.De azt azért engedd meg az apának hogy olyan programot szervezzen a gyerekének amilyet akar.Valószínű hogy ugyanolyan felelősséget érez mint te,csak kellemesen akarja eltölteni a láthatást.Tudom miről beszélek én is ebben a cipőben jártam, ma a fiam 18éves.Ahova tudtam vittem,még ma is azokat emlegeti.És azt hiszem te is csak lutazol vele!
2009. okt. 25. 19:37
 14/19 anonim ***** válasza:
Persze, viheti, meg csinálhat vele programkat, csak akkr mondja meg elöre, hogy pl. elviszem Debrecenbe... Szerintem ez a normális, különösen ilyen kicsi gyerek esetében. (Együtt élö szülök esetében is megmondaom, hgy hová megyek a gyerekkel - nem csak eltünök vele)
2009. okt. 25. 20:30
 15/19 anonim ***** válasza:
Bocs , nem vitatkozni akarok de szerinted az anyuka mindig megmondja hogy hova viszi,utazik a gyerekkel?Nem mindegy a láthatáskor hogy hová mennek? Nem kell azt az apának részletesen elmondani,mert változhat is a programja.
2009. okt. 25. 21:53
 16/19 anonim ***** válasza:

Ha az anyukánál van a gyerek elhelyezve, akkor ö a felelös, és akkor igenis meg kell neki monadi, hogy hol a gyerek.

DE ugy látom, hogy itt mindenki CSAK AZT FELEJTI EL, hogy itt egy 4 éves pici gyerekröl van szó, aki még nagyn rá van szorulva az anyai gondoskodára, és a rendszeres napirendre!!!!!!!!!

2009. okt. 26. 07:51
 17/19 anonim ***** válasza:
Nincs elhelyezve,ezért kér tanácsot!Ebben az a szitu hogy inkább a gyerek érdekét kellene nézni vagy nem? Az apa ugyanolyan fontos a gyereknek mint az anya ,vagy rosszul tudom? Mintha a volt feleségem hallanám.....
2009. okt. 26. 10:32
 18/19 A kérdező kommentje:
A gyerek másfél éve velem él.Én megyek vele táppénzre mert az apuka nem hajlandó.Oldjam meg én mindig mert ő nem tudja, ez a válasz.És előfordul,hogy két hétig még csak egy telefont sem ereszt meg,hogy ,hogy van a gyerek.Akkor?
2009. okt. 26. 19:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Akkor viszont jó nagy paraszt!!!utolsó voltam
2009. okt. 27. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!