Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vállalnátok így harmadik babát?

Vállalnátok így harmadik babát?

Figyelt kérdés

A férjem jó ember, és nagyon szeret minket, de sajnos otthon nem sokat segít, leginkább csak számítógépezik. A gyerekekkel játszik, elmennek fagyizni vagy sétálni, de se a fegyelmezésükbe se a napi rutinba nem száll be. Én nagyon szeretnék harmadik gyerkőcöt, a férjem is örülne. Igaz, nem vagyunk gazdagok, de anyagilag is meg tudnánk oldani. Tegnap egy szülinap miatt összejött a családom és szóba került a baba téma, erre többen nyíltan közölték, hogy nem vagyok normális, amiért ilyen apa mellett bevállalnék még egy gyereket.

Szerintetek is felelőtlenség így harmadik gyermeket vállalni?

2013. aug. 4. 00:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak Te tudhatod, hogy ilyen körülmények közt bírnád -e a 3. gyereket is. A férjed nem fog változni, vagy ha igen, max. veszekedések árán. Az meg nem vezet jóra. Ha vállalod a 3. babát, nem igazán lesz jogod panaszkodni, hiszen tudod, hogy mibe mész bele. :)
2013. aug. 4. 09:44
 12/12 anonim ***** válasza:
77%
Én nem vállalnám,de ha mégis akkor tudtam mire szülöm tehát egy panasz sem hagyná el a számat. Gondolom a másik kettő is pici még, most szülsz még egy babát,utána pedig már szinte esélytelen lesz,hogy találj munkát,hacsak előtte nem valami extra család barát meló helyen dolgoztál.
2013. aug. 4. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!