Hogyan lehet ezt feldolgozni? 23/L
5 év után szakított velem a párom, azzal az indokkal hogy már csak barátként tekint rám.
Már párkeresőre is regisztrált.

szerintem nem szabad ilyen fiatalon házasodni. örülj, hogy még megismerhetsz más srácokat, jobban fogod tudni, mi tetszik neked és mi nem.
gondolj arra is, hogy valószínűleg maga sem tehet az érzelmei megváltozásáról. biztos nem minden este azt mondogatta magának, hogy ki akarok szeretni a barátnőmből.. az ilyesmi egyszerűen csak megtörténik, akarattól függetlenül.
és ha kicsit végignézel a sok női fórumon, láthatod, hány olyan topik van, hogy fiatalon összeházasodva egy vagy két kisgyermekkel, kisbabával jönnek rá a felek, hogy ráuntak egymásra, és szétmennek. na ennél sokkal szerencsésebb vagy!
ismerd meg önmagad, még pár srácot, és tanuld meg megérezni, ki az, aki már akkor is melletted akar maradni, ha elmúlik a lángolás. mert van ilyen...
(és nem mellesleg: tégy valamit az anyagi és szellemi gyarapodásodért is, ha lehet.)

Szia!
Én is ebben a cipőben járok,mint a saját gondolataimat olvastam volna :). Engem több mint 2 év után hagyott el a párom, de igazából nem tudom, hogy elhagyott-e mert veszekedtünk és már egy hete nem beszéltünk.
Csalódtam benne és már nem szeretem, de annyira visszamennék hozzá, hogy öleljen, csókoljon. Nincs erőm egy új kapcsolatra megint ismerkedni, megint új család új alkalmazkodás. Félek tőle, mi lesz a jövőben. Nagyon megértelek én is ugyan ezt érzem.
Sajnos csak azt tudom mondani, hogy fel a fejjel és hidd el, lesz ennél jobb is, csak ne akard görcsösen, mert akkor nem fog jönni az igazi. A férfiak ilyenek, engedd el, hagyjad hadd menjen csak annyit tehetsz, hogy boldogulsz egyedül és majd egyszer később meg fogja bánni. A megvilágosodásra idő kell.
Ha esetleg még valamit szeretnél írj privátban meghallgatlak sorstárs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!