Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet ezt feldolgozni?...

Hogyan lehet ezt feldolgozni? 23/L

Figyelt kérdés

5 év után szakított velem a párom, azzal az indokkal hogy már csak barátként tekint rám.

Már párkeresőre is regisztrált.

2009. okt. 24. 21:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
95%

Szia!

A Te szempontodból baromi nehezen, de tapasztalatból írva igen könnyen. Ilyenkor azt hiszed, hogy nincs tovább, Ő volt Minden, az Életed. Tudom, ilyenkor sovány vigasz, de később igazolni fog a dolog: Ő nem volt érdemes a Te érzéseidre. Valaki olyant tartogat a sors még neked, aki sokkal de sokkal jobban megbecsül, és akár örökre a társad, mindened lehet :)

2009. okt. 24. 21:15
 2/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ kedves vagy:)
2009. okt. 24. 21:19
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
szívesen:) De tényleg tapasztalat... Tudom, most ez nehéznek tűnik, hogy nyugi, ne sírj, ne bánkódj... stb. Én is ezt tettem. De csak évekkel később jöttem rá, hogy "ezért a tuskőért" akart megszakadni a szívem?? (bocs a drámai hangért) Lesz még komolyabb fiúd, kapcsolatod is, előtted az élet!!:)
2009. okt. 24. 21:22
 4/23 A kérdező kommentje:
Tudom anyuék is ezt mondják meg a barátnőim is, de nagyon nehéz. A sok együtt töltött idő és emlék.Úgy érzem nincs erőm egy új kapcsolathoz, végigjátszani az ismerkedést, randizást, bemutatkozást. Aztán a végén annak is ez lesz a vége nekem meg a szívem szakad meg.
2009. okt. 24. 21:25
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte volt, örülj neki, nem erőszak szakított el titeket, ahogy nálam, tehát neked nem ő az igazi, ellentétben az én esetemmel (egyikünk se tudta bezárni a kiskaput), neked viszont pont ezért könnyebb dolgod van, mint nekem.
2009. okt. 24. 21:28
 6/23 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy én még mindig reménykedek, hogy kibékülünk és ez nem jó.
2009. okt. 24. 21:32
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
hát egy darabig ezt fogod érezni, és ne is küzdj ellene. Sok embertípus van, de ált. 2féle lépés következik ilyenkor. 1. Kutyaharapást szőrével-avagy valaki rögtön megy bulizni, és ha nem is szed föl pasit, de legalább kitombolja magából a fájdalmat . Kettő: A csöndes, elmélkedő típus. Én ez utóbbi vagyok. Hosszú időbe telt míg "túléltem" 1-2 ilyen szakítást , de egyszercsak betoppant az életembe egy remek fickó.:) Na , ott kérdeztem meg magamtól, hogy "ki az a pojáca, akiért teljesen odavoltam??". ez a "heuréka" felismerés vezetett el ahhoz, hogy tudjam: mi mennyit ér egy valódi kapcsolatban. Lehet még csalódásod, de mindig tapasztalatnak fogd föl, és ne hibáztasd magad ha a pasi ilyen bugyuta indokokkal szakít. Sok még meg sem indokolja...De fel a fejjel, van boldogság!!:)
2009. okt. 24. 21:34
 8/23 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük, hogy ma beszélünk skypon, én barom még mindig várom ,hogy hívjon.
2009. okt. 24. 21:34
 9/23 anonim ***** válasza:
88%
hasonló szituációt láttam én is közelről, bátyámmal szakított a barátnője 'csak úgy' 7 év után... először nagyon kiborult, normális, hogy te is gyászolsz. aztán ahogy a családod és a barátaid segítenek, össze tudod rakosgatni az életedet nélküle. ne is találkozz vele ebben az időben, mert csak magadnak ártasz vele. nem lesz egyszerű, de sok sikert és kitartást kívánok neked! és hidd el, minden rendbe jön!:) 17/L
2009. okt. 24. 21:39
 10/23 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatás:)
2009. okt. 24. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!