Hogyan lehet ezt feldolgozni? 23/L
5 év után szakított velem a párom, azzal az indokkal hogy már csak barátként tekint rám.
Már párkeresőre is regisztrált.
Az a baj, hogy feleleveníted az emlékeket.
Nos, az már a múlt...
Próbáld összeszedni az összes negatív dolgot, ami történt kettőtökkel, de leginkább, mikor ő volt negatív és bunkó. Van iyen. Nos, egy pár után már biztos nem fogod sajnálni ;-) Tapasztalat...
Nem a legjobb ötlet, de nekem jópárszor bevált.
Neked egyszerű dolgod van, neked sikerülni fog, nyugi, nekem nem sikerült, mert erőszak lépett közbe, amikor már az eljegyzést terveztük, és azt is tudom, kik tették, és hogy ő fél.
Nálatok ilyen nem volt, nyugi, gyászold meg, és amikor úgy érzed, akkor lépj tovább, a szíved tudni fogja.
A kutyaharapást szőrével megoldást én nem javaslom, mert a szüleim is így házasodtak, és anyu belerokkant idegileg, az én boldogságomat meg keresztülhúzták. Szóval én biztos, hogy ezt a verziót ellenzem, én se teszem.
Az idő "minden" sebet gyógyít. Nekem lassan egy éve lett vége a kapcsolatomnak. Nagyon rossz volt, volt olyan, hogy arra nem emlékeztem, hogy jöttem haza. Most viszont ott tartok, nem tudom, fogok-e még valaha úgy szeretni valakit, mint ahogy őt.
Ha gondolod nagyon szívesen meghallgatlak, akár telefonon is. Csak kérd/add meg a telefonszámod.
25/F
Nekem az a véleményem,hogy minden okkal történik.Most ne arra gondolj hogy te vagy a hibás,mert nem arra akarok kitérni:)
Véletlenek nincsenek.Ennek a szakításnak is vmiért meg kellett történnie.Meglátásaim szerint azért,mert van valaki aki közeledik feléd és megérdemli az érzéseid.Velem is volt ez tini korban:D összejöttem egy fiúval 14 évesen,17 évesen szakitottunk,rá 4 hónapra találkoztam a párommal akivel most is együtt vagyunk :)
Higyj benne,hogy ez nem véletlen volt és okkal történt,ami nem személyes ok :)
Én szurkolok:)
Ha valami változás van írj :)
Ez az! 09:09 igazat beszél. Te pedig felejts, ne siess a párkereséssel legyél önálló.
Képezd magad testileg, agyilag és főképpen lelkileg, hogy legközelebb aki téged választ, az az úgy érezze, hogy egy nagyon értékes, különleges kincsre talált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!