Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet ezt feldolgozni?...

Hogyan lehet ezt feldolgozni? 23/L

Figyelt kérdés

5 év után szakított velem a párom, azzal az indokkal hogy már csak barátként tekint rám.

Már párkeresőre is regisztrált.

2009. okt. 24. 21:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy feleleveníted az emlékeket.

Nos, az már a múlt...

Próbáld összeszedni az összes negatív dolgot, ami történt kettőtökkel, de leginkább, mikor ő volt negatív és bunkó. Van iyen. Nos, egy pár után már biztos nem fogod sajnálni ;-) Tapasztalat...

Nem a legjobb ötlet, de nekem jópárszor bevált.

2009. okt. 24. 21:44
 12/23 A kérdező kommentje:
Hát a negatívokból nincs hiány sajnos.
2009. okt. 24. 21:48
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Neked egyszerű dolgod van, neked sikerülni fog, nyugi, nekem nem sikerült, mert erőszak lépett közbe, amikor már az eljegyzést terveztük, és azt is tudom, kik tették, és hogy ő fél.

Nálatok ilyen nem volt, nyugi, gyászold meg, és amikor úgy érzed, akkor lépj tovább, a szíved tudni fogja.

A kutyaharapást szőrével megoldást én nem javaslom, mert a szüleim is így házasodtak, és anyu belerokkant idegileg, az én boldogságomat meg keresztülhúzták. Szóval én biztos, hogy ezt a verziót ellenzem, én se teszem.

2009. okt. 24. 21:48
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Legyél ügyesebb, mint én, keresd az új dolgokat, kezdj bele olyan dolgokba, amiket eddig még nem csináltál. Lehet az sport, klubélet, szakkör, tanfolyam.
2009. okt. 24. 21:53
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
találsz jobbat is! fel a fejjel! ;)
2009. okt. 24. 22:05
 16/23 A kérdező kommentje:
Próbálok elfoglaltságot találni, sokat dolgozni ami eltereli a figyelmemet. De az éjszakák elég nehezek.
2009. okt. 24. 22:08
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Mindent fel lehet és fel is kell dolgozni. Még nagyon fiatal vagy és a dal szerint: "gombház, sej, ha leszakad, egy helyébe ezer is akad" Bármilyen nehéz is most, majd behegednek sebek, kinyilik előtted a világ és találsz egy másikat. Sokáig ne bánkódj, mert meggyengül az immunrendszered a sok kesergéstől.
2009. okt. 24. 23:03
 18/23 anonim ***** válasza:

Az idő "minden" sebet gyógyít. Nekem lassan egy éve lett vége a kapcsolatomnak. Nagyon rossz volt, volt olyan, hogy arra nem emlékeztem, hogy jöttem haza. Most viszont ott tartok, nem tudom, fogok-e még valaha úgy szeretni valakit, mint ahogy őt.

Ha gondolod nagyon szívesen meghallgatlak, akár telefonon is. Csak kérd/add meg a telefonszámod.

25/F

2009. okt. 24. 23:16
 19/23 anonim ***** válasza:

Nekem az a véleményem,hogy minden okkal történik.Most ne arra gondolj hogy te vagy a hibás,mert nem arra akarok kitérni:)

Véletlenek nincsenek.Ennek a szakításnak is vmiért meg kellett történnie.Meglátásaim szerint azért,mert van valaki aki közeledik feléd és megérdemli az érzéseid.Velem is volt ez tini korban:D összejöttem egy fiúval 14 évesen,17 évesen szakitottunk,rá 4 hónapra találkoztam a párommal akivel most is együtt vagyunk :)

Higyj benne,hogy ez nem véletlen volt és okkal történt,ami nem személyes ok :)

Én szurkolok:)

Ha valami változás van írj :)

2009. okt. 25. 09:09
 20/23 anonim ***** válasza:

Ez az! 09:09 igazat beszél. Te pedig felejts, ne siess a párkereséssel legyél önálló.

Képezd magad testileg, agyilag és főképpen lelkileg, hogy legközelebb aki téged választ, az az úgy érezze, hogy egy nagyon értékes, különleges kincsre talált.

2009. okt. 25. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!