Mit csináljak ha bunkó anyum?
Figyelt kérdés
Elég akaratos anyum, és nem tudom mit csináljak.:/ nem nagyon tudom elmagyarázni, de remélem értitek.:|2013. júl. 31. 20:13
11/15 A kérdező kommentje:
Konkrétat nem szeretnék, mert magánügy. A lényeg annyi, hogy apukámmal is sokszor veszekednek, és csodálkoznak, hogyha ideges természetű vagyok. A barátaimmal szemben, néha nem úgy viselkedik ahogy illene. ( ezt magánba, ill. fb-n ha bejelöl a személy, el tudom mondani.)
2013. júl. 31. 20:48
12/15 anonim válasza:
Nekem elmondhatod. Sajnos tapasztatalatból mondom, hogy egy szülő igenis lehet BUNKÓ! Nem kicsi, NAGY! TAPASZTALAT!
(Nem büfögés, meg csámcsogás, hanem maga a viselkedés, főleg mások előtt, égeti az embert hasonlók. (Aztán néz, mikor a gyereke melót talál és pakol).
24/N
13/15 anonim válasza:
Az magánügy, hogy mik a konkrétumok, de bárkinek 2 levél után megadod a neved facebookon?
Különben meg, hogyan adjunk tanácsot, ha azt sem írod le mi a baj?
"Mit csináljak ha bunkó anyum?" Süssél neki muffint akkor. Tessék válaszoltam. Amilyen a kérdés, olyan a válasz.
14/15 A kérdező kommentje:
A nevembe most mi van ha megadom? szerintem semmi! de azért köszi.
2013. júl. 31. 21:47
15/15 anonim válasza:
Na, mi lett azóta? Sütöttél neki muffint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!