Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Kétségbe vagyok esve.

Mit tegyek? Kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés
Rögtön a közepébe vágok. Az öcsém meglopott minket,pénzt vitt el. És sajnos biztos hogy ő volt. Nem tudom mit csináljak.Borzalmasan nagyot csalódtam benne,mert nem hittem volna ezt róla.Tudja hogy nagyon be kell osztanunk minden fillért mert itt a 9 hós fiam és sajnos a férjem sem talál munkát.És mégis megtette. Az utolsó 30 ezer forintunkat lopta el.Már a szüleinktől is többször lopott ezt is most mondta el az apum.
2009. okt. 24. 12:50
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásaitokat,és segítettek is meghozni a döntést. Tényleg nem hiszem hogy a szüleim tehetnének róla hiszen nálunk sosem volt "divat"a lopás. El vannak ők is keseredve és azt kérdezik maguktól hogy mit rontottak el.Fáj nekik is hogy ilyen.És hogy én is anya vagyok valamennyire át tudom érezni hogy milyen lehet nekik.

Még egyszer köszönöm a válaszaitokat.

2009. okt. 25. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!