Mit tegyek? Kétségbe vagyok esve.
Azonnal vond felelősségre.Mégis mit képzel ez a piti kis tolvaj?Ezt még az utolsó aljanép sem teszi,hogy a saját családját lopja meg,ráadásul egy kisgyerek elől veszi el...hozzánk többet be n nem tehetné a lábát!Ne Te érezd magad emiatt kellemetlenül,hanem ő.Már ha ilyen vastag pofabőrrel ez lehetséges.A férjed verje ki belőle a pénzt ha nem adja vissza önként,aztán vegyetek érzékeny búcsút tőle,takarítsátok ki az életetekből.Sajnos ezt érdemli.
Mennyi idős amúgy?Na nem mintha mentsége lenne ha fiatal,de akkor talán lehet benne bízni,hogy megváltozik.Habár ha már a szüleitektől is lopott....nem sok jót jósolok neki.
Pedig sajnos a szüleid is tehetnek róla, hogy ilyen gyereket neveltek. Ha most te jelented fel, lehet, megóvod valami komolyabb dologtól (később rablás, betörés), mert oda fog jutni, ha nem léptek.
Én a feljelentést javaslom. De ha nem tudod bizonyítani, akkor nem javaslom, mert hamis vádat teszel. Ha nincs bizonyíték, akkor megtanultad a saját károdon, milyen öcséd van és többé ne merjen a közeletekbe menni. Ennyi.
Apukád a hibás, mert ha szólt volna, mit tett az öcséd, akkor jobban vigyáztok. Remélem, ők megtérítik a fiuk nevében a károtokat, hogy legyen miből élnetek.
13:21
erről nem mindig a szülők tehetnek,nem hinném,hogy egy olyan családban nőtt fel ahol lopni szokás. Őket ne okold,ismerek jó szűlöket akiknek mégis rossz útra tért a gyerekük. Az ember mindig azt hiszi,hogy az ő gyereke a legjobb a legtőkéletesebb,de kitudhatja milyen felnőtt lesz belőle?
Én megértem az érzéseidet,de akkor is azt tudom mondani ne engedd be többé az otthonotokba.Ő már eljátszotta a bizalmatokat,a leírásod alapján a szüleitekét is.
De ennek ellenére megértem,hogy fáj ez neked,hiszen szereted a testvéredet.Én nem tudnám megtenni,hogy feljelentsem,ha túl sok van a rovásán és a család mégis úgy döntene akkor talán a férjemet nem akadályoznám meg benne.Van igazság abban amit leírtak,de kívül álló könnyen dönt elfogulatlanul.
Az pedig nem igaz,hogy a szüleitek tehetnének erről!Nagyon sok tisztességes ember gyereke él bűnöző életet.Elég fájdalom ez a szülőknek,nem kell,hogy még más is tegyen hozzá.Biztosan okolják Ők magukat akkor is,ha valóban nem hibásak,nagyon sajnálom Őket érte.És nem tudom azért sem hibáztatni Őket,ha nem szóltak nektek arról,hogy Őket is meglopta.Egy jó szülő védi a gyerekét foggal-körömmel.Biztosan bíztak benn,hogy megváltozik.Nagyon sajnálom,hogy ilyen az öcséd,elég bánat lehet ez a családotoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!