Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha anyám nem...

Mit tegyek ha anyám nem engedi, hogy valamit vegyek a gyerekemnek? Pl: játékok, stb.

Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 09:44
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
70%

Akkor mond meg neki, hogy költözzön el. Ha a tiéd a ház, kényszerkijelentés, rendőrség.

A gyed-et is kérd bankszámlára, akkor nem tudja elvenni.

2013. júl. 31. 10:57
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan kamu. Ne haragudjatok, képtelen vagyok elhinni, hogu ennyire retardált emberek lèteznènek.
2013. júl. 31. 11:01
 33/45 anonim ***** válasza:
86%
Pedig léteznek ilyenek! Engem a saját anyám 'lopott ' meg, mikor befogadtuk és nem adtunk felesleges dolgokra pénzt. Eltárva tartottuk, amit felfeszített akkor, amikor nem voltunk otthon.
2013. júl. 31. 11:10
 34/45 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, hogy el kell küldenem.
2013. júl. 31. 11:17
 35/45 anonim ***** válasza:
71%
Én a te helyedben egy forintot nem adnék neki.Te azt a pénzt a gyerekedre kapod nem anyádra.Ha meg ő él nálatok akkor meg mondanám neki hogy el lehet ballagni.Nehogy már elköltse azt a pénzt amit te a kis gyerekre kapsz.Én is voltam hasonló helyzetben mikor a szüleimnél laktunk a gyerekkel.Nekem csak gyesem volt.Adtam neki 12.000-ot és semmit nem kellett fizetnem csak a gyerek szükségleteit.
2013. júl. 31. 11:27
 36/45 anonim ***** válasza:
73%
Küld csak el nyugodtan, aztán íj pár hónap múlva, hogy hogyan sikerül kevesebb mint 100ezer ft-ból fenntartanod egyedül egy lakást, háztartást és egy kisbabát. Hisztizhetsz itt, meg mondhatod, hogy magára költi a pénzt, de nem hiszek neked, mert akkor miből éltek?
2013. júl. 31. 11:33
 37/45 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem értem,hogy ha ő lakik nálad akkor miért te fizetsz neki. Én tuti kitenném
2013. júl. 31. 11:35
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
Hát ööö... pár hónaposnak valóban nem kéne még krémtúró.
2013. júl. 31. 11:39
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sántít a történet. Ha a kérdező a saját lakásába fogadta be az anyját, akkor miért ő adja oda az összes pénzét? Nem lehet, hogy apai részről örökölt, és ugyan ő lett az örökös, de az anya esetleg a haszonélvező? Vagy azért adja a pénzét oda az anyjának, mert a párja elinná és hátha az anyóstól már csak nem veszi el? Minek egy pár hónapos babának állandóan valami játék, meg pláne krémtúró? Mennyi pénzből gazdálkodtok kedve kérdező?
2013. júl. 31. 12:00
 40/45 anonim ***** válasza:

Nincs jobb tanácsom, mint számlára kéred a pénzt, és nem veszel ki kp-t, mindenhol kártyával fizetsz, aminek a kódját anyukád véletlenül sem tudja.

Sajnos simán elhiszem, hogy nem kamu, ismerősök között is van nagyon hasonló élethelyzet :(

2013. júl. 31. 12:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!