Mit tegyek ha anyám nem engedi, hogy valamit vegyek a gyerekemnek? Pl: játékok, stb.
Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 09:44
31/45 anonim válasza:
Akkor mond meg neki, hogy költözzön el. Ha a tiéd a ház, kényszerkijelentés, rendőrség.
A gyed-et is kérd bankszámlára, akkor nem tudja elvenni.
32/45 anonim válasza:
Biztosan kamu. Ne haragudjatok, képtelen vagyok elhinni, hogu ennyire retardált emberek lèteznènek.
33/45 anonim válasza:
Pedig léteznek ilyenek! Engem a saját anyám 'lopott ' meg, mikor befogadtuk és nem adtunk felesleges dolgokra pénzt. Eltárva tartottuk, amit felfeszített akkor, amikor nem voltunk otthon.
34/45 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, hogy el kell küldenem.
2013. júl. 31. 11:17
35/45 anonim válasza:
Én a te helyedben egy forintot nem adnék neki.Te azt a pénzt a gyerekedre kapod nem anyádra.Ha meg ő él nálatok akkor meg mondanám neki hogy el lehet ballagni.Nehogy már elköltse azt a pénzt amit te a kis gyerekre kapsz.Én is voltam hasonló helyzetben mikor a szüleimnél laktunk a gyerekkel.Nekem csak gyesem volt.Adtam neki 12.000-ot és semmit nem kellett fizetnem csak a gyerek szükségleteit.
36/45 anonim válasza:
Küld csak el nyugodtan, aztán íj pár hónap múlva, hogy hogyan sikerül kevesebb mint 100ezer ft-ból fenntartanod egyedül egy lakást, háztartást és egy kisbabát. Hisztizhetsz itt, meg mondhatod, hogy magára költi a pénzt, de nem hiszek neked, mert akkor miből éltek?
37/45 anonim válasza:
Azt nem értem,hogy ha ő lakik nálad akkor miért te fizetsz neki. Én tuti kitenném
38/45 anonim válasza:
Hát ööö... pár hónaposnak valóban nem kéne még krémtúró.
39/45 anonim válasza:
Nagyon sántít a történet. Ha a kérdező a saját lakásába fogadta be az anyját, akkor miért ő adja oda az összes pénzét? Nem lehet, hogy apai részről örökölt, és ugyan ő lett az örökös, de az anya esetleg a haszonélvező? Vagy azért adja a pénzét oda az anyjának, mert a párja elinná és hátha az anyóstól már csak nem veszi el? Minek egy pár hónapos babának állandóan valami játék, meg pláne krémtúró? Mennyi pénzből gazdálkodtok kedve kérdező?
40/45 anonim válasza:
Nincs jobb tanácsom, mint számlára kéred a pénzt, és nem veszel ki kp-t, mindenhol kártyával fizetsz, aminek a kódját anyukád véletlenül sem tudja.
Sajnos simán elhiszem, hogy nem kamu, ismerősök között is van nagyon hasonló élethelyzet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!