Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha anyám nem...

Mit tegyek ha anyám nem engedi, hogy valamit vegyek a gyerekemnek? Pl: játékok, stb.

Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 09:44
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
26%

Na hallod...Az én anyukám szülei is ilyen igazi, semmirekellő, a gyerekeiken élő típusok voltak. Nagyanyám még csak nem is dolgozott soha (ezt alapjában nem ítélném el), de emellett leszarta a háztartást/gyerekeit, mindent. Amikor már dolgoztak, MINDEN pénzüket elvette, és a maga ruháira (egy szobányi ruhája volt, amiket sosem vett fel), egyéb szarságaira, saját kajájára költötte.

Meggyűlöltem volna anyámat, ha ennek sokáig kitesz bennünket (a mi pénzünket is elvették), de ő átlátta, és csak egy rövid ideig éltünk szerencsére velük, kényszermegoldásból.

Bocs, kicsit elragadtattam magam, de kinyílt a bicska a zsebemben a kérdésedtől.

2013. júl. 31. 10:33
 22/45 anonim ***** válasza:
73%

Na, hát így már más kicsit a helyzet.

Terhes lettél egy részegestől, szültél a szüleid nyakára egy gyereket, és most eltartatod magatokat, unalmadban meg vásárolgatsz a "gyereknek" (valójában persze magadnak, mivel a pár hónapost marhára nem érdeklik még ezek a dolgok).

Valószínűleg valami fiatal kislányka vagy, aki még az iskolából is kimaradt... Eltaláltam?

2013. júl. 31. 10:39
 23/45 A kérdező kommentje:
Nem anyám nyakán vagyok hanem ő van a mi nyakunkon. Magának minden sza*t megvesz de nekem meg a gyereknek semmit. Azt mondja ha elmegyek akkor nem vihetem a gyereket magammal. Amúgy 25 éves vagyok!
2013. júl. 31. 10:44
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
Hogy-hogy ő van a ti nyakatokon? Hol éltek? 50 ezer forintból fizeted az összes költségeteket, meg még anyukádat is támogatod?
2013. júl. 31. 10:47
 25/45 anonim ***** válasza:
81%
Nyilván azért mondja,mert nem engedhetitek meg magatoknak,hogy mindennap játék,krémtúró és egy kicsit össze kellene húzni a nadrágszíjat. Szerintem csak jót akar,egyébként meg mindenkinek a saját dolga,de ezért kellene felmérni a körülményeket gyerekvállalás előtt,hogy hova,mire és kinek szülöm.
 26/45 anonim ***** válasza:
83%
És kb. annyit értesz a világból mint a saját gyereked...
 27/45 anonim ***** válasza:
56%

Hogyhogy ő van a ti nyakatokon? Nem nála éltek? Nem ő tart el?

Ha annyira a nyakatokon él, költözz el.

2013. júl. 31. 10:48
 28/45 A kérdező kommentje:
Én örököltem egy házat, amiben lakott azt a sok hitel miatt elárverezték így lakik most nálam és elvesz minden pénzt. Csak a családit nem tudja mert azt a párom kapja a gyerekre és abból veszek a kicsinek amit kell.
2013. júl. 31. 10:53
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
Miért tudja elvenni? Ne viccelj már, miért engeded, hogy a gyerek elől elvegye?
2013. júl. 31. 10:56
 30/45 anonim ***** válasza:
39%
gratula kérdező. Ugyan olyan vagy mint a sógornőm, ha nem lennénk mi(anyum én és a párom) akk már rég anyaotthonban végezte volna. 11 évesen vesztette el a szüzességét, 13 évesen már meg volt az első abortusza 14 évesen ismét teherbe esett egy alkoholista agresszív embertől. Megszült és az anyja kidobta az utcára, a pasi nem foglalkozott vele(úgy hogy neked még baromi nagy szerencséd van h anyukádnál lakhatsz) Tesóm a szárnyai alá vette mert régebb óta ismerte a családot, anyum vett neki egy házat ez 8 éve volt és azóta se fizetett vissza semmit és még mi vagyunk a szemetek mert beleszólunk h nem kéne a gyereket cukorral, csokival kólával meg ilyen baromságokkal tömni mert lassan nem marad foga a kislánynak. Cukorbeteg lett a kislány, még kicsi volt többször leejtette, otthagyta a fürdővízben és majdnem belefulladt. Most vett neki egy érintőképernyős telefont,(semmi szüksége nincs rá) normális ételre nincs pénzük, koldulni járja végig a falut és még sorolhatnám. Szóval baromi jó helyzetben vagy még, ne siránkozz hanem tedd össze a két kezed h nem az utcára kerültél.
2013. júl. 31. 10:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!