Hogyan állíthatnánk le a párom volt feleségét?
Figyelt kérdés
Állandóan pénzért jön. Ha nem adunk neki, akkor vagy azzal jön, hogy jajj, szegény kicsi gyereknek sem tud már enni edni, vagy a nagyobbik gyerekét küldi pénzért. A párom persze a kicsit mindig megszánja, ad nekik valamennyi pénzt, hiába mondom, hogy ne tegye. Így is többet ad nekik mint kellene (20000Ft havonta), erre még az sem elég. El nem tudom mondani mennyire elegem van belőlük.2013. júl. 30. 18:23
21/21 Aspartia válasza:
Én ugyan nem pénzelném más pulyáját, már bocs! Tényleg állj a sarkadra!
És most komolyan! Amíg házasok voltak, addig valami másik palival csináltatta fel magát? És a párod még pénzeli EZEK UTÁN? :D
Lehet megharagszol ezért, jogosan is, de én nem mentem volna hozzá egy ilyen palimadárhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!