Hogyan állíthatnánk le a párom volt feleségét?
Mennyi a gyerektartás? Egy korrekt összegben egyezzenek ki és azon felül ne csepegtessen.
Ha 20 ezer az össz gyerektartás két gyerekre, az valóban kevés.
Mondjuk nem normális hogy a volt feleség állandóan pénzt kéreget, de azért ne hidd már azt hogy 2 gyerekre a kötelezően megadott 20 ezer forint több mint elég.. Az jóformán semmire sem elég.
Ha annyira zavarja a párodat hogy a volt neje pénzt kér, igazán megtehetnétek hogy a kötelező nem is olyan sok összeg mellé bevásároltok heti szinten kajával a gyerekeknek..Így nem fognak éhezni, és nem lesz oka a volt nejnek hogy pénzt kéregessen.
Tudod én is elváltam. Nekem csak 1 fiam van és kötelezően csak 14700 forintot kell fizetnem. De én szó nélkül bevásárolok nekik, fizetem a sulis dolgait, és ha kell veszek ruhákat is... Érdekes az én volt nejem sosem jön kéregetni..
35/F
Mindkét gyerek apja ismeretlen.
A nagyobb már 5 éves volt, mikor megismerkedte, rá egy évvel született a kicsi, de róla is kiderült, hogy nem a párom az apja. Csak azért fizet nekik 20000Ft-ot, mert sajnálja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!