Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan állíthatnánk le a...

Hogyan állíthatnánk le a párom volt feleségét?

Figyelt kérdés
Állandóan pénzért jön. Ha nem adunk neki, akkor vagy azzal jön, hogy jajj, szegény kicsi gyereknek sem tud már enni edni, vagy a nagyobbik gyerekét küldi pénzért. A párom persze a kicsit mindig megszánja, ad nekik valamennyi pénzt, hiába mondom, hogy ne tegye. Így is többet ad nekik mint kellene (20000Ft havonta), erre még az sem elég. El nem tudom mondani mennyire elegem van belőlük.
2013. júl. 30. 18:23
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Van róla papír. Mikor váltak, kérte az apaságit és ott derült ki, hogy nem ő a gyerek apja.
2013. júl. 30. 18:54
 12/21 A kérdező kommentje:

Nem a 20000Ft-ot tartom soknak, hanem azt, hogy ezen felül még heti 2 alkalommal jön pénzért.

A fix összegról tudtam, így fogadtam el a páromat, de arról nme volt szó, hogy a fél fizetését elosztogatja.

2013. júl. 30. 18:58
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Elsősorban a párod van döntési helyzetben, illetve te, hogy ilyen feltételekkel megéri-e együtt maradni.

A volt feleséget ő tudná korlátozni, ha akarná.

2013. júl. 30. 19:05
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

...kezdhetted volna így is, hogy egyből fölvázolod a szitut.

Így azért rögtön más.

Hát, a párod egy jó ember!

Okosabbat nem tudok mondani: beszéljétek meg.

2013. júl. 30. 19:07
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem a párod volt feleségét kéne leállítanod, hanem a kedves párodat. Állj a sarkadra. Ha a párod nem adna, akkor nem kérne pénzt, nem küldené oda a gyereket. Én biztos a páromra haragudnék ebben a helyzetben, az ex csak élelmes, hogy kihasználhat egy palimadarat.
2013. júl. 30. 19:15
 16/21 anonim ***** válasza:
És mi lenne, hogy amikor átküldi a gyereket, adtok szépen a gyereknek enni, meg visz a tesónak is? vagy mondjuk megkapja a 20ezret, és még mittudomén 10ért bevásároltok nekik 10ezerért alapvető élelmiszereket a hónapra (rizs, liszt stb.) ezek után nem jöhet oda a nő, hogy nincs mit enniadni a gyereknek..
2013. júl. 30. 20:19
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Huuu tényleg 20000 ft egy hónapban 2 gyerekre összepi'ilem magam te megne döügöljön már az erőlködésben, vigyáz nehogy szívrohamot kapj ettől az elképesztő összegtől, tudod mit vess véget a szenvedéseidnek és ugorle egy hídról....
2013. júl. 30. 20:36
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, legközelebb a kérdésben vázold fel az egész történetet mert így te fogod meginni a levét! Mert mi csak azt tudjuk, hogy a két gyerekre fizet húszezer forintot! Ami kevés! Honnan kellene tudnunk, hogy nem is az ő gyerekei? A nép nem olvassa végig az egész beszélgetést csak a kérdést!
2013. júl. 30. 21:04
 19/21 anonim ***** válasza:
20:19es vagyok: ha a férje úgy tekint a két gyerekre, mintha a sajátja lenne, akkor igenis adni fog pénzt nekik..
2013. júl. 30. 21:17
 20/21 anonim ***** válasza:

én ebben az esetben nem adnék pénzt hanem élelmiszer vennék nekik

minden esetre beszélj a férjeddel és mond el h a SAJÁT gyerekétől veszi el azt amit annak a másik kettőnek ad

2013. júl. 30. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!