Ti elmennétek az apukátokkal és a bátyátokkal egy afrikai vadász szafarira?
Én nagy vadász családban nőttem fel, de sose szerettem a vadászatot. Nem is voltam soha még vadászni.
De elhívtak, hogy menjek el velük majd legközelebb Afrikába.
Egyrészt tök jó lenne világot látni:) Másrészt meg nem szeretnék nagyon halott állatokat látni:( Már itthon is rosszul vagyok néha a sok trófeától. Bese merek menni a trófea szobába:( De viszont ha nem megyek el még meg is sértődnének rám szerintem. Meg lehet rosszul érezném magam, hogy nem megyek világot látni:)
Szóval nem tudom:)
Ti elmennétek?
18/L
Az, hogy a kérdező felsorol egy csomó helyi látványosságot, és nem mondom meg, hogy el lehet-e jutni autópályán, vagy busszal, vagy gyalog, akkor hazudok???:D
Nemááá!
Egyébként pr. egyetemen dolgozom, helikopteres utakat szervezek nyaranta. Tudom, írjam le a cég nevét, és az elérhetőségeim, de nem fogom.
Felsoroltam helyi látványosságokat?:) Egyetemen dolgozol?:)
Nem tűnt fel, hogy a három hely közül amiket felsoroltam egyik Dél-Afrika legnagyobb egyeteme az Unisa?:))
:))))
Úristen de gáz ez a valaki:)
Köszi kérdező, hogy feltetted a kérdést:) Ekkora hülye még GYK viszonylatban is ritkán bukkan fel mint itt ez.:))
Egyébként priviben hamarabb leírtam a 6-osnak, honnan kommentelek, mint te a további hozzáfűzéseid... De már csak nevetek.:)
Ha megmondod, mikor mész mondjuk a mhm-be, megmondom, kik lesznek a guide-ok, az úgy hihető?:)
"Elég sokan jönnek, mert nagyon szépek a '20 évek elején épült főépületek és a park."
:))))
Nem inkább az 50-es évek közepe?:))
Hallod! Végem van:) Én már sírva röhögök:)
1918-ban költözött az Unisa Pretoriába:) 35 évig bérlet épületben folyt az oktatás. 1953-ban kezdődött a capus építése. Brian Sandrock tervezi alapján:)
Annyira, de annyira gáz vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!