Ti elmennétek az apukátokkal és a bátyátokkal egy afrikai vadász szafarira?
Figyelt kérdés
Én nagy vadász családban nőttem fel, de sose szerettem a vadászatot. Nem is voltam soha még vadászni.
De elhívtak, hogy menjek el velük majd legközelebb Afrikába.
Egyrészt tök jó lenne világot látni:) Másrészt meg nem szeretnék nagyon halott állatokat látni:( Már itthon is rosszul vagyok néha a sok trófeától. Bese merek menni a trófea szobába:( De viszont ha nem megyek el még meg is sértődnének rám szerintem. Meg lehet rosszul érezném magam, hogy nem megyek világot látni:)
Szóval nem tudom:)
Ti elmennétek?
18/L
2013. júl. 30. 17:43
91/94 anonim válasza:
Nem kevert semmit, olvass már vissza.
92/94 anonim válasza:
Hát ez hatalmas:) Rég röhögtem már ennyit:) Még ekkora majmot:D
93/94 anonim válasza:
Ez mekkora:D Jót nevettem:D Nagyon beégett ez a kamukirály:D Még, hogy nem kevert össze semmit?:) Kb csak mindent:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!