Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti megengednétek egy 11 éves...

Ti megengednétek egy 11 éves kislánynak, hogy fogjon egy kisbabát? Nem ejtené el?

Figyelt kérdés
2013. júl. 28. 17:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%
a 8 éves kistestvérem cipelte fel alá a lakásban a 10 hónapos kislányomat. Nem ejtette el, de persze maratont nem futott volna vele. A szomszéd kislány 9 éves, szintén sétált már úgy, hogy a kezében volt a kislányom. Nagyon nagy a felelősségtudatuk a gyerekeknek ilyen pici babákkal kapcsolatban, egyébként meg el kell magyarázni, hogyan fogják a babát és természetesen figyelni rájuk.
2013. júl. 28. 18:03
 12/20 anonim ***** válasza:
93%
9 voltam mikor unokatesóm szült. Ő kezembe adta. Utána 12 évesen egy másik kisgyereket is adtak a kezembe. Esetleg adj egy párnát a kezébe a lánynak és akkor úgy talán biztosabb egy kicsikét.
2013. júl. 28. 18:09
 13/20 anonim ***** válasza:
96%
Ugyan, miért ejtené el? 11 éves és nem hülye. Régen az ötévesre is rábízták a kistestvért, amikor a szülőnek dolgoznia kellett menni és nem vacilláltak azon, hogy elbírja vagy sem. Ha nem bírta el, akkor maradt a gyerek a bölcsőben.
2013. júl. 28. 18:56
 14/20 anonim ***** válasza:
95%

a 11 éves lányom simán cipeli a 2 éves húgát

szal tuti h 9 évesen simán elbírta

:-)

2013. júl. 28. 19:10
 15/20 anonim ***** válasza:
95%
6 voltam amikor a húgom született, nekem is oda adták. Le is vagyunk fényképezve, ahogy fogom. 11 évesnek simán oda adnám. Persze a két szemem rajta lenne. A húgom 5 éves, neki viszont nem mertem oda adni a fiamat.
2013. júl. 28. 19:30
 16/20 anonim ***** válasza:
A batyam kicsit tobb mint 2 evesen megfoghatott engem, amikor szulettem (persze ulve). Mikor 7 eves voltam, en furdettem meg oltoztettem a 1,5 eves ocsemet. Nyugodtan add oda, ha nagyon felted, akkor csak uljon a lany.
2013. júl. 28. 22:32
 17/20 anonim válasza:
Kb. 8-9 éves lehettem, amikor a kezembe adtak egy kisbabát. Valami távoli rokonunk volt... Én baromira megijedtem, hogy elejtem, vagy ilyesmi, ezért amikor a kezembe adták megmozdulni sem mertem, sőt kis idő után inkább leültem vele egy fotelbe. :) Szerintem egy ilyen korú gyerek azért már érti, hogy ez nem játék. Főleg a lányok (nem diszkrimináció, ne vegyétek magatokra..:) )
2013. júl. 28. 22:36
 18/20 anonim ***** válasza:
93%

Az egyik lányom 5 volt, a másik lányom 2 éves, amikor a kezükbe adta a nejem a pár napos kistesójukat és lefényképezte őket az ágyon. Persze nem sétáltak vele :)

A nagylányom most 10 éves, de jól néznénk ki, ha nem mernénk a kezébe adni egy kisbabát! ÉN szégyellném magamat, hogy ilyen béna lányt neveltem! :) Nyilván nem kell versenyfutást rendezni vele az udvaron és hagyni kell neki elég helyet, hogy nehogy beüsse a fejét valahová.

43/F

2013. júl. 28. 23:20
 19/20 anonim ***** válasza:
Én 5 évesen fogtam hugomat!!! Ja, és nem ejtettem el.
2013. júl. 29. 07:08
 20/20 anonim válasza:
31%

Simán...nem hülye,szerintem elég érett,tudja nem kell vele rohangálni..szépen le kell ültetni a kislányt,és úgy a kezébe adni...én már 7 évesen fogtam kisgyereket,most 12 vagyok,s már egyedül elvagyok egy kisbabával,aki 1 éves vagy pár hónapos,s ez egész nap...simán!!!!

12/L

2013. nov. 25. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!