Hogy vegyem rá, hogy elmenjen gyógyfürdőre?
Már bocs.Ha nem,akar,akkor miért menjen?
Egyébként nem gondolod,hogy ilyen élethelyzetben inkább a családját szeretné,mint egy sereg nyivákoló öreglányt,akik ott nyavajognak neki,hogy milyen kár,hogy ilyen fiatalon meg kellett műteni?Vagy hazudjon,ha kérdezik miért van ott?
Ha annyira szeretnéd,hogy járjon,vegyél ki szabit,aztán menj el vele..
Attól még, hogy mindenki dolgozik, aggódhat a pénz miatt, közeleg a karácsony is, talán valami meglepetésre spórol. Igazából anyukád felnőtt ember, el tudja dönteni, hogy akar-e menni. A gyógyfürdő jó dolog, de igazából nem egy életbevágó dolog, ha ő úgy gondolja, hogy nincs kedve menni, akkor nem fog elmenni. Az én anyám 47 éves én meg 22, szóval kb olyan korúak vagyunk, mint ti, és az én anyámat sem lehet rávenni semmire, amit nem akar, pedig amúgy tök jófej.
Ha meg te mindenáron azt akarod, hogy elmenjen, akkor fizesd be és menj vele.
Vagy ha ez így nem jó, akkor kérd meg egy barátnőjét, kolegáját, hogy vegye rá, azt írtad, hogy befolyásolható, de a családra nem hallgat, hát akkor talán így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!