Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan akinek fiatalon...

Van olyan akinek fiatalon elege lett a családból és ott hagyta őket? Mi lett veled? Hova mentél? Hogy élsz most?

Figyelt kérdés
2013. júl. 26. 19:48
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

egyszer besokaltam...pestre mentem, évekig takarító és mosogató voltam.Szépen gyűjtöttem a pénzt, majd képeztem magam, kiköltöztem münchenbe, egy darabig itt is hasonló melóim voltak,de időközben megcsináltam a felsőfokú nyelvvizsgát.

majd egy kis céget indítottam be, ami mára túlnőtte magát, tudtam kinn venni egy saját házat, és sok embernek én adok munkát.

2013. júl. 26. 19:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Ismerősöm van aki ilyen helyzetbe került, nincsen semmije a személyes iratain kívül, utcán él immár 3 éve

Mondtam neki hogy fiatal még ehhez és annyi mindent csinálhatna nőzhetne, tisztán járhatna meglenne mindene, de neki mégsem kell, hát akkor rohadjon az utcán koszosan

Régebben az elején mindig felhívott hogy nem-e találkozhatnánk én elmentem ezekre a megbeszélt időpontokra de semmi haszna nem volt, csak annyi hogy ne unatkozzon mert a kutya sem szól mindegy hogy Blahán, vagy az aluljáróban volt

21/F

2013. júl. 26. 19:59
 3/8 anonim válasza:
100%
14 évesen költöztem el dolgoztam a középsuli alatt 4 órát aludtam kb. koliba albérletbe barátnőmmel. Volt egy párkapcsolatom összeköltöztünk férjhez mentem.
2013. júl. 26. 20:15
 4/8 anonim ***** válasza:

Én 17 évesen lettem kib*szarintva otthonrol...sokfele megfordultam, sokmindent megéltem, majd kijöttem külföldre, itt megismerkedtem a mostani férjemmel, akit imádok!:)

Beszélek a családdal, de kerülöm a múltat...

2013. júl. 26. 22:29
 5/8 anonim ***** válasza:
16 évesen dobott ki anyám, az akkori párom szülei befogadtak, ott éltem egy ideig. Felvettek egy vidéki egyetemre, koleszban laktam, este-éjszaka tescoban dolgoztam, nappal diákmunkákat csináltam lyukasórákban és tanultam mint az állat,így idővel kaptam jó sok ösztöndíjat. Mesterképzést már Pesten csináltam meg, összeköltöztem a most már férjemmel. Tanultam egy évet külföldön ösztöndíjjal. Most ösztöndíjas Phd hallgató vagyok 2 diplomával, 3 nyelvvizsgával, van egy munkám,amire mindig is vágytam, és egy 8 hónapos gyönyörű kisfiam. 25 éves vagyok
2013. júl. 26. 23:53
 6/8 anonim ***** válasza:
4-essel hasonló az enyém is. Annyi hogy én férjhez mentem itt kint és 3 gyerekünk van. Beszéljek a családommal viszont felszines beszélgetések semmi érzelem nincs részemről. Igy van hogy 1-2 évig nem is beszélünk aztán egy darabig igen... udvarias beszélgetések. .... semmi értelme de emnyi maradt nekem az " előző" életemből vagyis a múltambol.
2013. júl. 27. 00:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen szenteste léptem le először...Akkor is már önellátó voltam, de megtaláltak a rendőrök, és visszavittek a szülőkhöz. Persze nem változott semmi, és tavaszig bírtam, utána leléptem megint, akkor már a suli se kerestetett, mert jóanyám elintézte, hogy kivágjanak az elit gimiből 4es átlaggal...2-3 helyen melóztam, éltem a szokásos bulis életet, közben 1 év csúszással estin megcsináltam az érettségit, aztán egyetemre mentem, amiből egy félév lenne vissza kb, de nem akarom megcsinálni, mert a diplomám semmit se érne, és már nem is élek Magyarországon. Kb 2-3 havonta beszélek velük, de csak szigorúan felszínesen, semmi személyes témát nem érintve...Muszáj védenem a magánéletemet, mert megvan az a jó szokásuk, hogyha boldog vagyok, igyekeznek elrontani...Nem véletlen az sem, hogy a leendő férjemet is kb 10szer látták összesen, pedig 2 éve együtt élek vele...
2013. júl. 27. 01:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Én 18 évesen az akkori pasimmal és barátokkal csöveztem az egyetemi koleszban, mert egyszerűen nem voltam képes a lehetetlen természetű családtagjaimmal egy igénytelen másfél szobás panel lyukban rohadni. Diákmunkákból meg diákhitelből éldegéltem, aztán azzal a sráccal elköltöztünk Bp-re az ő szüleihez. Lett rendes munkám később, sulit azóta se fejeztem be, nem is érdekel... Lett egy férjem, neki egy felesége (más-más személyek :]). Anyukám azóta meghalt (nem véletlenül lett sztem gyógyíthatatlan beteg :\) , az egyik tesómmal jóban vagyunk (ő is lelépett otthonról a szemétdombról), a másik tesóm senkivel se igazán tartja a kapcsolatot, mert ő nagyon "felkapaszkodott". Apám ugyanúgy sz@rik a világra az igénytelenség tetején, de még mindig szereti jobban tudni a dolgokat mindenkinél :)))). A nagyanyám kb teljesen bolond, és szemetet gyűjt maga körül.

Jól megvagyunk a férjemmel, van 3 gyerekünk, és igyekszünk, hogy kicsit előrébb jussunk. Sokszor úgy érzem, hogy a mai napig nem sikerült túllépnem ezen, hogy nekem még egy normális otthont sem voltak képesek adni a kedves szüleim. De apám bezzeg a mai napig képes kritizálni, hogy hogy neveljük a gyerekeket, miért hagytam félbe a főiskolát, és miért az a férjem, aki... Általában remekül tudok tojni erre az egészre, és élni a mindennapjaimat, ahogy nekem / nekünk jó, csak amikor túl gyakran találkozom velük, akkor még mindig tud nyomasztó lenni a múlt.

2013. júl. 27. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!