Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy nekünk soha nem...

Lehet, hogy nekünk soha nem lesz gyerekünk?

Figyelt kérdés

34 éves vagyok, a férjem 45. 4 éves házasok vagyunk. Külföldön, USA-ban élünk. Mindketten dolgozunk. Férjemnek van biztositása és igy az ő szakszervezetén keresztül nekem is. Az én munkahelyem nem fizet nekem külön biztositást. Egy egyszobás lakásban lakunk. Erre igy elég is a fizetésünk.

Ha jönne a gyerek, akkor a biztositó nem fizetne mindekttőnket. Tehát vagy a baba vagy én. IGy egy vagyonba kerülne majd a kórházi ellátás. Akkor az egyszobás lakás nem lenne már elég és nagyobbat kellene bérelni. Viszont, mivel itt nincs GYES és ilyenek, én nem mehetnék vissza dolgozni, hanem itthon kellene maradni és akkor csak a férjem fizetése lenne, amiből már 3-an egy drágább lakásban nem tudnánk megélni. Ugye, józan ésszel végig gondolva, ti sem vállalnátok igy gyereket? Sajnálom, hogy az anyagiak miatt nem lehetünk szülők és erről pont tegnap beszélgettünk és azóta nagyon szomorú vagyok. Én reméltem, hogy valaha lesz gyerekünk, de be kell látnom, hogy nem megy.

2009. okt. 22. 15:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
az Usa-ból is írhat ékezetes betűkkel, a húgom is kivitte itthonról a laptopját. (micsoda kérdés). Klaviatúrát is vihet ki!
2009. okt. 22. 16:01
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként át is lehet állitani a billenytyüzetet...
2009. okt. 22. 16:03
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
meg elvileg van külön billentyűparancs ékezetre. na mindegy.... sztem legyen gyereketek! mi ektten vagyunk gyerekek, 2 szobás lakás, 3,5x3,5-es szoba a mienk. hát mit ne mondjak, nem a legjobb... de mire nagyobb lesz a gyerek, tudtok nagyobb lakást venni.
2009. okt. 22. 16:06
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben feltéteket szabtok, túl racionálisan gondolkoztok és mindent a gyermekvállalás elé helyeztek, vlószinű nem lesz gyereketek. El kell döntenetek: mennyire fontos az utód. Amennyiben nem, éljtek egymásnak és felejtsétek el a gyereket.
2009. okt. 22. 16:06
 15/25 anonim ***** válasza:
60%
hoppá! nekem állt csak össze a kép? a leírás alapján ő 11 évesen, a férje kevesebb mint 15 évesen költözött ki!!! ékezetes betük, több mint 20 év után, perfekt nyelvtan.... na neeee
2009. okt. 22. 16:08
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Aki azt hiszi, itt nminden szar, ott minden jó, az téved. Az anyák helyzete, ellátása itthon jobb. Ott nincs semmi.
2009. okt. 22. 16:09
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne költözhetett volna ki 11 évesen? Nyilván a szülei mentek, és mentek a gyerekek is. De ne offoljuk már szét a topikját...
2009. okt. 22. 16:10
 18/25 anonim ***** válasza:

Gyere haza szülni! Aztán majd visszamégy!

Vagy maradtok. Egyszobás lakást itt is találtok!

Oda való vagy, vagy úgy mentetek ki?

Különben egy gyerekkel hat éves koráig szépen el lehet lakni az egy szobásban is. Nem az a lényeg!

Anyagi gond miatt nem mondj le a gyerekről!

2009. okt. 22. 16:36
 19/25 anonim ***** válasza:
89%

Én az elsőt az albérletbe szültem. A férjem főiskolás volt, én meg halasztottam egy évet.

A másodikat szolgálati lakásba szültem. Aztán elköltöztünk, ovis korukban a szobában homokbucka volt, mert betonoztunk télen(nagyon élvezték)

Volt, hogy 5 fok volt télen a szobában mikor hazaértünk éjfélkor a mamától. A férjem akkor kezdett begyújtani a cserépkályhába.Mi ástuk az árkot az utcán a gázcsőnek(kézzel) mert a szomszéd mind rokkant volt.

Iskolás korukban elköltöztünk 400 km-re egy albérleti szobába, négyen házinénivel.Aztán külön albérletbe, d e lányom a beépített szekrényben aludt.Azt is nagyon élvezte, s a szomszéd kislány irígyelte őt.

A gyerekszüléshez nem pénz kell :) Nem is külön szoba! Ilyen alapon már kihalt volna az emberiség :)

Más is csak szül abban az Ámerikában! Vagy menjetek Kanadába tényleg!

Szülj nyugodtan. Lesz minden. Erre tanított Jézus is minket. És igaza volt, tapasztalat: "Kérjetek, és megadatik néktek!"

Aztán meg! Nem kell ennyire előre izgulni. Hinni kell, bízni kell! Mindegy, vallásos vagy-e vagy ateista, fogadd ezt meg:(Máté evangéliumából, de a yógim is ezt tanítja)

"A gondviselés

25)Azt mondom ezért nektek: Ne aggódjatok életetek miatt, hogy mit esztek vagy mit isztok, sem testetek miatt, hogy mibe öltöztök! Nem több az élet az eledelnél s a test a ruhánál?

26)Nézzétek az ég madarait! Nem vetnek, nem aratnak, csűrbe sem gyűjtenek - mennyei Atyátok táplálja őket. Nem többet értek ti náluk?

27)Ugyan ki toldhatja meg életét csak egy könyöknyivel is, ha aggodalmaskodik?

28)Hát a ruházat miatt miért nyugtalankodtok? Nézzétek a mezők liliomait, hogyan nőnek: nem fáradoznak, nem szőnek-fonnak,

29)mégis, mondom nektek, még Salamon sem volt dicsősége teljében úgy felöltözve, mint egy ezek közül.

30)Ha a mezei virágot, amely ma virít, holnap pedig a kemencébe kerül, így öltözteti az Isten, akkor benneteket, kishitűek, nem sokkal inkább?

31)Ne aggodalmaskodjatok hát, és ne kérdezgessétek: Mit eszünk, mit iszunk? 32Ezeket a pogányok keresik. Mennyei Atyátok tudja, hogy ezekre szükségetek van.

33)Ezért ti elsősorban az Isten országát és annak igazságát keressétek, s ezeket mind megkapjátok hozzá! 34)Ne aggódjatok tehát a holnap miatt, a holnap majd gondoskodik magáról! A mának elég a maga baja."

A mának elég a maga baja.Old meg ma azt! A jövő rendben van!

Elég nehéz ezt elfogadni, d e igaz. Hányszor volt, hogy nem tudtam, holnap miből fizetem ki a fűtést? S másnap hozta a postás: a régi munkahelyem elutalt egy két évvel ezelőtti összeget amiről nem is tudtam. Nagyon sokszor megtörtént ilyesmi. Sokszor nem láttuk a holnapot, mégis, mindig lett minden, ami kellett. S most húsz felé járnak a gyerekeim. Ha arra várok, még most sem szülnék, a körülmények nem ideálisak :)

2009. okt. 22. 16:51
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is próbáljátok meg,még ha nehéz is.

Azoknak pedig,akik viccnek veszik,amit írtál:nekem családtagom és több ismerősöm is él az USA-ban.Nekik ugyanez a véleményük a kinti életről.Csak azért nem jönnek haza,mert itthon nem lenne munkájuk.És mindegyik azért imádkozik,hogy ne legyenek betegek,mert akkor nem lesz orvos,kórház aki ellátja óket.A sok okos azt hiszi,hogy külföldön kolbászból van a kerítés.

2009. okt. 22. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!