Lehet, hogy nekünk soha nem lesz gyerekünk?
34 éves vagyok, a férjem 45. 4 éves házasok vagyunk. Külföldön, USA-ban élünk. Mindketten dolgozunk. Férjemnek van biztositása és igy az ő szakszervezetén keresztül nekem is. Az én munkahelyem nem fizet nekem külön biztositást. Egy egyszobás lakásban lakunk. Erre igy elég is a fizetésünk.
Ha jönne a gyerek, akkor a biztositó nem fizetne mindekttőnket. Tehát vagy a baba vagy én. IGy egy vagyonba kerülne majd a kórházi ellátás. Akkor az egyszobás lakás nem lenne már elég és nagyobbat kellene bérelni. Viszont, mivel itt nincs GYES és ilyenek, én nem mehetnék vissza dolgozni, hanem itthon kellene maradni és akkor csak a férjem fizetése lenne, amiből már 3-an egy drágább lakásban nem tudnánk megélni. Ugye, józan ésszel végig gondolva, ti sem vállalnátok igy gyereket? Sajnálom, hogy az anyagiak miatt nem lehetünk szülők és erről pont tegnap beszélgettünk és azóta nagyon szomorú vagyok. Én reméltem, hogy valaha lesz gyerekünk, de be kell látnom, hogy nem megy.
Köszönöm, hogy együtt érzel velem. Tudom, hogy hihetelen, de ez a helyzet. Itt nem olyan egyszerű az élet, mint MO-n.
Hazamenni meg nem tudunk. Én 23, férjem meg több, mint 30 éve él már itt.
Bocsi, hogy nem tanácsot adok, de ha valóban USAban vagytok, akkor hogy írsz ékezetes betűket, ha egyszer olyan régóta éltek kint???
Hidd el, itt még szarabb a helyzet, lehet nektek inkább változtatni kellene, mint sírni, hogy nekünk milyen jó.
" Itt nem olyan egyszerű az élet, mint MO-n. "
EZT VICCNEK SZÁNTAD??????
Figyelj. Megértelek. Én 35 évesen szültem, mert akkorra lett meg mindenünk. Ház, autó, anyagiak, stb.
DE!!! Egyszobásba nyugodt szívvel szülnék egy gyereket!!! Aztán meg később majd kialakul minden. Ne hagyjátok ki ezt a csodát az életetekből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!