Most folytassák-e vagy sem? (folyt lent)
Mindkettő megkapta a magáét, 2 in 1!!!
Az állás pedig jelenleg 1:1, patthelyzet!
Egy év nem is olyan nagy idő, 4 évnél már én is elgondolkoznék a pasin...
Itt a legnagyobb blama az, hogy a férj a feleség tudta nélkül orvoshoz megy. A második ciki, hogy nem mondja el az eredményt. Én talán ezek miatt fontolgatnám a válást, mert ez a teljes és totális bizalomhiány ebben a kapcsolatban.
Ha nekem azt mondják, hogy normál úton nem lehet gyerekem, én is így reagáltam volna a férj részéről talán... Tehát onnantól érthető a történet.
életük legnagyobb csodája történt meg velük, végtelenül boldognak kéne lenniük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jó ötlet a kikapcsolódás, menjenek el egy hétvégére kettesben valahova, tisztázzák a szappanoperába illő félreértést és szeressék egymást!
Szerintem símán meg lehet bocsátani, fátylat lehet boritani az egészre könnyedén! Egy kis emésztgetés azért nem árt, de ez az "ügy" hosszú távon nem vetekedhet a baba jövetelével...
A férj végülis csak 3 hónapig nem merte elmondani az eredményét, bár most sem önszántából derült ki..
Gondoljatok bele, lehetett volna sokkal rosszabb is a helyzet, mégpedig, ha a férj - bár ez már annyira irreális, h ilyen csak a filmekben fordul elő:) -, teszem azt nyiltan vállalja, hogy elment az orvoshoz, sőt mi több azt állítja, az eredményét teljesen rendben találták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!