Mire véljem ezt? Adjatok tanácsot légyszi?
A párommal tegnap arról beszélgettünk, hogy az egyik haverja csajozik a barátnője mellett. Azt mondta a párom, hogy amíg megteheti addig csajozzon. Van egy 4 hónapos kisfiunk, és azt mondta, a gyerek egy nyomós ok arra, hogy ne kacsingasson félre, mert ha nem lenne a gyerek akkor lehet, hogy megtenné...
Amikor ezt kimondta eltört bennem valami...
Természetesen hozzátette, hogy nem csak a gyerek miatt van velem, nem csalt meg, és nem szeret senki mást, csak engem. Nem szóltam hozzá, nagyon haragudtam. Utána már bújt, puszilgatott, kérdezte hogy most haragszok?
Hogy a fenébe ne haragudnék?!
Most mi legyen? Hogy érezzek iránta ezek után?
Ha nem lenne gyerek, könnyű lenne a döntés, mert azonnal elhagynám. Így nehezebb, de azért nagyjából be van határolva a kapcsolatotok jövője. Előbb-utóbb megteszi a gyerek ellenére is. Rajtad áll, hogy meg akarod -e várni, amíg ez megtörténik, vagy lépsz most...
Mellesleg ha ez az álláspontja, akkor vajon megcsalt téged, amikor még nem volt meg a baba?
Jogosan haragudtál meg, mert a gyerek ott van, és mostmár ott is lesz, és nem jó ilyet hallani. Vagy míg nem volt gyerek megtette?
A másik meg, hogy legalább őszinte volt, és ezt sokszor nehéz elviselni.
Beszélgess el vele.
Gondolkodj el, van-e jövője a kapcsolatnak....
Ha megbízol benne, akkor persze nincs gáz, ez egy elejtett hülyeség is lehetett... Lehet, meg sem gondolta mit mond. Lehet nem is gondolta komolyan.
Miért van az, hogy ebből a történetből nekem az jön le, hogy épp alig múltál 20 (jobb esetben)?
Nézd, én 31 éves vagyok. Ha úgy olvasom a kérdésed, hogy te is kb. ennyi vagy, akkor a válaszom: itt van egy kicsi gáz a kapcsolatotokban.
De ha huszonegynéhány éves vagy, akkor megnyugtatlak, a párod elmondta, ami az ő korában normális: ennyi idősen a férfiak még minden lyukat be akarnak tömni, ami mozog, és az üzenete az akart lenni, hogy bár irigykedik a haverjára, lám, mégis milyen rendes fiú ő és ellenáll a kísértésnek, megfékezi magát. Tehát még örülhetsz is neki, hogy ilyen becsületes.
Ezt nevezik elszólásnak.Csak lehet hogy nem véletlen.
Próbált jófej lennei és őszinte, aztán mivel nem az volt a reakció amit várt,próbálta menteni ami menthető.
Azt nem mondhatom meg hogy ezek után mit csinálj, legfőképp azt nem hoyg mit érezz,de azt teljesen megértem ha eltört benned valami.
a párom 28 éves, én 24.
Tudni kell, hogy rengeteg csaja volt előttem. Egyszer beszélgettünk és azt mondta, hogy ő neki nem kell más, csak én. Akkor még nem volt meg a gyerek.
Neki elég nagy szája van és olyan "nagymenő" típus.
Azt is mondta, hogy bármikor nyomozhatok utána, vagy követhetem ,stb nem találnék semmit, mert soha nem csalt meg.
szia!
Nem olvastam a hsz-okat, direkt... Az én meglátásom alapján ez egy ügyetlen " felszólalás" volt a párod részéről, a benne lévő ici-pici irigységgel.Ez nem jelenti azt, hogy ő is teljesen jónak találja, de a férfiak számára ez egy jó téma, amit fel lehet nagyítani. Ha meg olyan egy férfi, gyerekkel vagy gyerek nélkül is megteszi...
Neki van már egy gyereke, de ő nem tudta, csak akkor mondta meg neki a csaj, amikor már 7 hónapos terhes volt. Akkor vele kellett volna lennie a gyerek miatt nem?
Még sincs vele hanem velem. Akkor ez most hogy van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!