Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így a párom?...

Miért viselkedik így a párom? Már kezd elegem lenni.

Figyelt kérdés
A párom pár hónapja együtt élt egy nővel akinek több gyereke is van. A legkisebb egy egy év körüli kislány aki nagyon a párom szívéhez nőtt és a párom most is ragaszkodik hozzá. Ma is elment és elhozta a kislányt hozzánk pedig kértem, hogy ne tegye. Az a kislány tiszta kosz, mindig nekem kell megfürdenem, kimosnom a ruháját. Mit tegyek, hogy a párom ne törödjön a gyerekkel?
2013. júl. 24. 15:20
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Amúgy neki már vannak gyerekei, nem értem miért ragaszkodik ehez a kislányhoz.
2013. júl. 24. 15:56
 12/33 anonim ***** válasza:
46%
Elolvastam a kerdest, tobbszos is. A valasz az, h szereti a gyereket. De ettol eltekintve megvan rolad a velemenyem... Hagyd ott, jobb lenne neki nelkulf. 2 es 5 voltam
2013. júl. 24. 16:06
 13/33 A kérdező kommentje:
De minek hozza az én házamba azt a cigány putris gyereket?
2013. júl. 24. 16:07
 14/33 anonim ***** válasza:
40%
szerintem is hagyd ott. nálad jobbat érdemel. befásult egy nő vagy.:S szutyok panna... atyaég... azért én rád is találnék jelzőket.
2013. júl. 24. 16:08
 15/33 A kérdező kommentje:
Azok cigányok. Nem akarom, hogy a páromnak még mindig köze legyen hozzájuk.
2013. júl. 24. 16:10
 16/33 Lakatos Nintendó Pik ***** válasza:
100%
akkor hagyd ott a pasidat
2013. júl. 24. 16:12
 17/33 anonim ***** válasza:
43%
na ezt azért megértem.:S ennek én se örülnék. mond meg neki nyugodtan ezt.
2013. júl. 24. 16:13
 18/33 A kérdező kommentje:
Majdnem mindennap elhozza a gyereket, fürdessem meg, etessem, mossam ki a ruháját mert az anyja nem képes rá. Mi vagyok én? Szeretetszolgálat?
2013. júl. 24. 16:15
 19/33 anonim ***** válasza:
87%
Tényleg ne fürdesd ha nem akarod. Ha párod igazán szereti azt a kislányt, akkor ő maga fogja megtenni, ebben az esetben viszont tényleg elkönyvelheted, hogy nagyon szereti, és te semmit sem tehetsz ellene. Sőt, nem is kell tenned ellene, mert ez nem bűn, hanem nagyon is szép dolog. Akkor is, ha cigány a kislány. Egy gyerek ne legyen már azért bűnös, mert cigány származású. Majd akkor bíráld, ha felnőttként lop csal hazudik.
2013. júl. 24. 16:16
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de milyen pasid van, ha összeállt egy ilyen nővel, ő se lehet különb, és ha ő se, akkor te se, hogy vele összeálltál.
2013. júl. 24. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.