Miért viselkedik így? Már elegem van.
Figyelt kérdés
Apa nem normálisan viselkedik.Jobb lenne ha elválnának a szüleim, egésznap üvöltözik,iszik napi 2-3 ezer forintot elkölt cigire meg piára , és csodálkozik hogy nincs pénzünk.Mindenért üvölt, úgy viselkedik mint aki utál engem, azt hiszi mindenkinél jobb, meg jobban tud mindent, itthon már majdnem hogy terrorizál engem, mások előtt meg azt mutatja hogy ő a minta apa. Azzal szokott fenyegetni hogy megver meg stb. Nem tudom mi van vele de nem bírom elviselni ezt.Kérlek adjatok tippeket mit tegyek.15/L2013. febr. 23. 15:55
1/1 anonim válasza:
Én úgy gondolom, egész biztosan valami feszültség áll az egész hátterében, a párkapcsolat nehézségei édesanyáddal vagy munkahelyi feszültség.
Azt mondják minden rossz valamilyen hiányba tör be, a hiány által hagyott helyett tölti ki. Így az ital és a cigaretta is.
A rossz ellen rosszal nem lehet küzdeni, csak valami jó szoríthatja ki ezt.
Nehéz, de azt kell éreznie, mindennek ellenére szereted, mert ő az Édesapád, és ő fontos Neked. Bízd meg feladatokkal, apai feladatokkal, érezze, hogy ő fontos Neked, benne bízol, ez teljesen más szintre emeli a kapcsolatotokat.
Szorítok Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!