Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális ha egy...

Szerintetek normális ha egy nőnek nem az az álma, hogy családanya legyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Minap olvastam a neten,hogy elfogadhatatlan,hogy csomó nő karrierista és ezért nem akar gyereket. Én személy szerint nem szeretem a gyerekeket,nem is akarok sajátot. Nekem nem szerepel az álmaim és terveim között a gyerek. Én gazdag szeretnék lenni, álmaim munkáját végzem, szeretném körbeutazni a világot (ha majd lesz akkor a férjemmel).

Tényleg rossz nő lenne akinek nem a gyerekről szól az élet?

2013. júl. 23. 17:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nagy családot szeretnék. Olyan szakon tanulok, hogy bölcsikben tudjak dolgozni, szeretnék majd saját magánbölcsit is nyitni későbbiekben, addig is külföldön dolgozom nyáron és természetesen suli mellett is, hogy gyűjtsem a pénzt és a tapasztalatot. Az az álmom, hogy családanya legyek, ezért olyan munkát kerestem, amit a leginkább össze tudok ezzel hangolni. Szerintem semmi gond nincs a te elképzeléseddel sem, egyszerűen mindenkinek meg kellene érteni, hogy más dolgokra vágyunk.
2013. júl. 23. 18:51
 22/26 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincs ezzel.
2013. júl. 23. 18:58
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi baj. Én bár szeretnék egyszer gyereket, meg családot, még bőven ráér. Csak azt nem szeretem, ha valaki ezért fröcsögve ráront a másikra, hogy ő hogy képzeli azt, hogy nem akar családot, vagy legalábbis nem 23 évesen...
2013. júl. 23. 20:01
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem gond, az én álmom se a családanyaság volt. Szültem egy babát, de még most is távol áll tőlem az a tipikus anya szerep. Mi is utazgatunk, dolgozom a gyerek mellett. Ha véletlenül nem is jön rád, hogy szeretnél anya lenni, az se gond, ne erőszakolj olyan dolgot magadra, amit nem akarsz. A barátnőm rosszba van az anyjával, mert az apuka akarta és az anyja megmondta neki, hogy elrontotta miatta a fiatalságát.A saját lányára irigy, mert az apukája támogatja anyagilag, lakás stb.
2013. júl. 23. 22:41
 25/26 anonim ***** válasza:

Szerintem meg pont a fordítottja a nem normális (mmint az én véleményem szerint), mégsem viselkedek úgy,mint egy hittérítő, hogy aki szül, vagy szülne, azt letámadom, hogy nem normális. Nem az én dolgom, nem nekem szüli, akkor miért is mondanék bármit is? Ha meg még látom is, hogy így boldog, pláne azt gondolom, hogy neki meg ez volt az álma, hogy jövök én ahhoz, hogy ezt ne tudjam elképzelni és még a véleményem is hangoztassam neki??

A gondom nekem inkább azzal van, hogy az anyukák közül sokan viszont nem képesek fordítva gondolkodni, és mint egy mantra fújják nekem is, hogy kell a gyerek, kell a gyerek. Nekik. De nem nekem.

33 éves vagyok, nem nagyon hiszem, hogy ez megváltozna még, hogy akarjam.

Ekkor kérdezik azt, hogy de mi lesz velem, ha öreg leszek és nincs gyerekem, aki patronálna?

Na ez aztán az "önzetlen" hozzáállás, arról nem is beszélve, hogy amikor gyerekmániájukat élik ki, akkor a saját vágyaik kielégítésével foglalkoznak, szóval ha nagyon akarnám, akkor én is az arcukba vághatnám, hogy mennyire önzőek..

De minek?

Kinek mi a jó, ezt kellene a gyerekvállaló ösztön kielégítése mellé még megtanulniuk, és azzal foglalkozni amit maguknak vállaltak.

Meg amúgy nem megjegyezni néha, hogy de jó neked, hogy mindig azt csinálod, amit akarsz.. ;)

2013. júl. 24. 11:18
 26/26 anonim ***** válasza:

Nem "rossz nő", - csak, ahogy látom egy két 50 körüli gyerektelen ismerősömnél: rémes élet.

Amikor már a szokásos ausztrál búvárnyaralást is unja, - ha gyereket lát: átalakul egy elviselhetelenül hülye gügyögőssé, vagy megkérdezi, mit gondol a geofizikáról....

Szóval nincs jó hatással az emberre.

2013. júl. 25. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!