Te összejönnél egy ilyen férfival?
30 éves, az anyjával lakik egy minigarzonban, egy szobában alszanak. A fizetését teljesen hazaadja.
Az anyjának sok adóssága van, amit ő is törleszt. Úgy érzi, nem hagyhatja magára az anyját, ez a kötelessége, tehát még beláthatatlan ideig ez lesz a felállás.
Nem.
Kivéve ha hajlandó onnan elköltözni. Ahhoz, hogy segítsen még nem kell egy szobában aludni. Az nem magára hagyás, ha önállóan él, de segít az anyukájának.
Ha a törlesztés az összes pénzét elviszi, és emkatt ne tud önállósulni sem, akkor az gáz.
Ebben az esetben abszolút felejtős, és nem azért mert gonosz vagyok, de gondolj bele.
Egy mozira nem fog meghívni, mert kell a lé anyuka adósságára, arról nem is beszélve, hogy ha közös életre kerülhetne a sor, mindent a nőnek kéne alá tolnia. Nem lehet intim szférád, mert egy szoba van...stb stb. Nem azért mert elvárom, hogy pénzeljenek, de azért van egy minimum. Meg benne van még a pakliban, hogy anyuka nem nézi jó szemmel az új "jövevényt", aki pénzt és időt vesz el a fiától.
"Ha a törlesztés az összes pénzét elviszi, és emkatt ne tud önállósulni sem, akkor az gáz."
Teljes fizetésével az anyja rendelkezik, leszámítva némi "zsebpénzt".
Hát fizetés napján felveszi a pénzt és átadja az anyjának. A zsebpénzt azért nevezem így, mert jobb szót nem találtam rá.
De még mondhatni nem ez az ismerősöm viszi ilyen téren a prímet: ismertem olyat, akinek a számlájához nem volt saját bankkártyája. Az egyik az anyjánál volt, a másik a húgánál. Úgy könyörgött pénzért szó szerint.
Nem!! Hogy aztán a végén ténylegesen kiderüljön, hogy nem hajlandó lépni és változtatni az életén? A nők hajlamosak azt gondolni, hogy majd ők megváltoztatják a férfit, és átmeneti állapot ez csak stb. de ezeknek a gondolatoknak a 90%-a nem valósul meg!! Szerintem felesleges lenne mégcsak próbálkozni is, hogy elmenjen 2-3 hónapom, na meg anyuci is azt gondolja rólam, hogy megjött a sárkány aki majd elveszi tőle a pici fiát és a támogatást..Mialatt törném magam, elhalasztanék olyan férfiakat, akik ténylegesen velem akarnak lenni és nem anyutól függenek..
Tehát mégegyszer nem, nem jönnék össze ilyen férfival, meg sem fordulna ilyen a fejemben!!
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!