Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj, ha majdnem mindig megesze...

Baj, ha majdnem mindig megeszem a párom csokoládéját?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a csokit. Párom mindig vesz nekem, de akkor általában magának is. Még nem szólt haragosan érte, hogy bontott csomagot talál, de ez is lehet előbb-utóbb baj egy párkapcsolatban?
2009. okt. 21. 20:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, szerintem nem szép dolog. Hogy tetszene, ha ő enné el előled?
2009. okt. 22. 10:09
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig megeszem a férjem csokiját :-) 7 éve vagyunk együtt, még soha nem szólt érte.
2009. okt. 22. 11:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél többet, legyen otthon legalább 10 tábla csoki, annyit csak nem eszel meg... és akkor marad neki is.
2009. okt. 22. 14:09
 14/15 anonim ***** válasza:
BAJ ! Egyszerűen bunkóság!
2009. okt. 22. 17:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Én is inkább csak dézsmálom az övét, de azért megkérdezem h szabad-e:) Persze mindig igent mond:)

Azért megkérdezheted te is, mert úgy hát..kicsit hülyén jön ki, lehet ő is szívesen megenné, mert így önző vagy.

2009. okt. 22. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!