Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj, ha majdnem mindig megesze...

Baj, ha majdnem mindig megeszem a párom csokoládéját?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a csokit. Párom mindig vesz nekem, de akkor általában magának is. Még nem szólt haragosan érte, hogy bontott csomagot talál, de ez is lehet előbb-utóbb baj egy párkapcsolatban?
2009. okt. 21. 20:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%
Az lesz baj, ha akkora lesz a feneked, hoyg nem fér be az ajtón. Az baj szokott lenni egy párkapcsolatban.
2009. okt. 21. 20:08
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

A parodtol fugg. En soha nem haragszom, ha nem marad csoki, majd veszek masikat. A parom is oda van a csokiert. :)

32/L

2009. okt. 21. 20:12
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én azért nem zabálnám fel a másikét,egy ideig valószínűleg nem fog szólni érte..
2009. okt. 21. 20:49
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt tudom, hogy engem baromira idegesítene. Biztos van akit nem zavar, én már azt is utálom, ha valaki beleeszik a tányéromba.Akkor is, ha a pasimról van szó.
2009. okt. 21. 21:06
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha a párom kap csokit valakitől akkor mindíg mondja hogy majd Nórika megeszi,hogy neki jobban szüksége van rá:)Imádom a csokikat,soha nem szólt érte ha megettem!Ja és 3,5éve hogy eggyütt vagyunk,és emiatt még nem volt gond a kapcsolatban!

22/L

2009. okt. 21. 21:08
 6/15 anonim ***** válasza:
80%

énis mindig ugy veszek édességet,hogy magamnak is...

amiből mindig az van,hogy mire eszembejut,addigra párom megette

vagy ha épp előttem eszi meg,akkor kérek csokispuszit

de emiatt sosem haragudnék rá,sőt,már furcsak is ha nem fogy el minden csoki:D

22/L

2009. okt. 21. 21:57
 7/15 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk egymás kajája tabu. Ezt mindketten eléggé komolyan vesszük. Megkínáljuk egymást, de semmi beleturkálás, kérdezés nélkül beleevés. :)
2009. okt. 21. 23:16
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem kérdezd meg tőle, hogy mennyire zavarja ez! Lehet hogy azt mondja mint az egyik előző, hogy imád a csoki lopkodással együtt, és sosem haragudna ezért. Viszont az is lehet, hogy kiböki hogy idegesíti!

2009. okt. 21. 23:23
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom is ilyen. Vmelyik nap is megette az övét, aztán az enyémet:D

Szerintem ez nem lehet gond egy kapcsolatban. Én nem sajnálom tőle:)

2009. okt. 22. 08:40
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Én megszoktam kérdezni, hogy mit szól ha megzabálom a csokiját? és mindig azt mondja egyed Édes:D

máskor meg Ő eszi meg az enyémet kicsit fura, hogy ennék és nincs, de csak mosolygok rajta:)

ebből nem lehet gond szerintem...

ez ugyanúgy a kajára is vonatkozik, pl egy kenyeret jó hogy nem osztunk el két fele, egy szelet ide egy oda:P

pedig Ő 4x annyit zabál:P dehát akkor mi van? :D

ez szerintem ha problémát jelent az nem kapcsolat...

2009. okt. 22. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!