Vajon már nem is szeretem?
10 hónapja vagyunk együtt, nehezen megy az összecsiszolódás de egyelőre felülemelkedtünk a nehézségeken. Tegnap viszont kiakadtam egyre jobban belehergeltem magam h nem is illünk össze stb. Ő meg mint vmi kiskutya futott utánam, próbált a kedvemre tenni, éjjel folyton bújt, reggel szintúgy.És minél jobban csinálta annál jobban idegesített vele mert magam akartam lenni a gondolataimmal és nem értettem h ha é így viselkedem akkor ő mit rajong értem így(hozzáteszem alapvetően nagyon nem bújós, nem rajongós típus ezért is lepett meg). Ma reggel mondtam h nem is tudom h szeretem-e még. Tudom nagyon kegyetlenség. Kimentem a szobából de elsírtam magam h mit mondtam, visszamentem és láttam h ő is könnyezik. Sose sír. Mondtam h most hazamennék, este jöjjön át hozzám, főzök neki, de nem tudom miért vannak bennem ezek a furcsa gondolatok. Szerintetek?
21 éves vagyok a barátom 23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!