Mennyire hibás a szülő abban, hogy a gyereke lóg az iskolából?
"minden hónap elején az előző havi hiányzásokról értesíteni a szülőt" nem az iskolától kell elvárni hogy a szülőnek parolázzon, a szülőnek kéne felvennie a telefont és felhívni az osztályfőnököt hogy érdeklődjön."
Igen, de ha a szülő késő délutánig dolgozik, 4-5 körül már hogyan hívja a szülőt? Jó tudom, most azt lehet mondani, hogy akit annyira érdekel a gyereke sorsa, megoldja.
Szerintem hülye indok, hogy az iskola a hibás, ha valaki lóg.
Engem egy idősebb csaj terrorizált a suliban, mégsem lógtam. Egyszerűen kikerültem. Mindent meg lehet oldani, és ha egy egész osztály nem kedvel egy embert akkor nem az osztály a hibás.
Nem olvastam a kommenteket.
Viszont a velemenyem az, hogy a szulo, ha nappal dolgozik is, meg feltudja emelni a telefont es felhivja az osztalyfonokot, hogy erdeklodjon a gyerek felol, hogy mi van? En is dolgozok, de 2-3hetente feljarok a suliba, hogy megnezzem, hogy van-e panasz a lanyomra (eddig meg nem volt)
32/anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!