Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lakik egy 30 éves pasi...

Miért lakik egy 30 éves pasi még mindig a szüleivel? Mi ennek az oka?

Figyelt kérdés
De dolgozik!

2013. júl. 21. 09:23
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb lenne megkérdezni

Amire én tippelni tudok, meg látom a környezetemben

- hiába dolgozik nem keres eleget, vagy hitelei vannak és azt törleszti

- nem örökölt lakást, és nincsenek tehetős szülei akit segítenek, albérletre viszont nem költene, hanem inkább félre tesz

- nincs komoly kapcsolata, így nem sürgős, hogy költözzön.

- nem akar egyedül lakni

- egészségügyi problémák, akár nála, akár a szülőnél, ami miatt nem szívesen marad szivesen lakik az illető egyedül

2013. okt. 23. 18:48
 32/34 anonim válasza:
57%
Beteg. Pán-szindrómás. Volt egy rajzfilm igaz nem láttam . Valami varázslat révén Pán-Péter nevü kisgyerekböl felnött lesz,nagynehezen visszavarázsolják állitólag,es a végszó szerint sirva kiabálja---örökké gyerek akarok maradni!! És ugye ez kényelmes megoldás ,nem??
2013. okt. 23. 19:11
 33/34 anonim ***** válasza:

Ev elejen kidobtam csajt, 2 munka helyem van /2. Mar csak volt/, penzem megsincs, 2. Ban nem fizettek ki + csaj is herdalta...

Kb fel evig arrol szolt az elet h melo alvas, csaj be is rinyalt, kiadtam az utjat, a lakas ami a mienk volt ki lett adva, en meg haza mentem.

Vagy ez ciki h ujjra otthon?

2013. okt. 24. 19:33
 34/34 anonim ***** válasza:
53%
Én is ismerek kettő ilyent és azért mert gyökerek.
2013. dec. 1. 15:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!